HAVELSAN, Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı

ANKARA (AA) - HAVELSAN, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından başlatılan Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı. Şirketin katılımı dolayısıyla düzenlenen imza...

Google Haberlere Abone ol
HAVELSAN, Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı

ANKARA (AA) - HAVELSAN, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından başlatılan Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldı.

Şirketin katılımı dolayısıyla düzenlenen imza töreni, HAVELSAN Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Törende konuşan HAVELSAN Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay, "mükemmellik yolculuğu" olarak adlandırdığı toplam kalite yönetimi felsefesinin, Türkiye'nin kendi alanında dışa bağımlılığını azaltmak yolunda başarı sağlayacak en önemli anlayışlardan biri olduğunu söyledi.

Söz konusu felsefenin, rekabetçiliği artırarak Türkiye'yi ileri götüreceğine inandığını anlatan Atalay, bu hareketin parçası olmaktan gurur duyduklarını belirtti. Atalay, bu felsefeyi yönetim felsefesi olarak kabul ederek sadece teknik alanda değil yönetim alanında da bir başarı öyküsü yazmak istediklerini ifade etti.

HAVELSAN'ın yaptığı çalışmalara da değinen Atalay, kalite anlayışını içselleştirerek tüm çalışanlara ve paydaşlarına benimseteceklerini, bu şekilde şirket içinde verimliliği, inovasyonu ve etkililiğini sürekli iyileştirerek artıracaklarını kaydetti.

Atalay, toplam kalite anlayışıyla başarılarının daha sistematik hale geleceğinin altını çizerek, hedeflerinin gerek Türkiye'den gerek Avrupa'dan kalite ödülü almak olduğuna işaret etti.

KalDer Ankara Şubesi Başkanı Nazmi Karyağdı da HAVELSAN'ın da bu harekete katılmış olmasıyla daha güçlü ve emin adımlarla ulusal kalite hareketinde olumlu sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirtti.

Yorumlar