Havayolu şirketlerinden bayrama özel 193 ek sefer

Ramazan Bayramı’nı memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler havayolunu tercih edince uçak biletleri günler öncesinden satıldı. Havayolu şirketleri artan talep karşısında 193 ek sefer koydu. Bazı havayolu şirketleri talebin...

Google Haberlere Abone ol
Havayolu şirketlerinden bayrama özel 193 ek sefer

Ramazan Bayramı’nı memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler havayolunu tercih edince uçak biletleri günler öncesinden satıldı. Havayolu şirketleri artan talep karşısında 193 ek sefer koydu. Bazı havayolu şirketleri talebin yoğun olduğu bölgelere geniş gövdeli uçaklarla sefer düzenleme kararı aldı.

Ramazan Bayramı’nı memleketlerinde ve tatil yerlerinde geçirmek isteyenler havayolunu tercih edince uçak biletleri günler öncesinden tükendi. Havayolu şirketleri de artan yolcu talebini karşılayabilmek için ek sefer koydu. Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan bayram süresince özellikle Antalya, Dalaman, Trabzon ve KKTC’ye ek sefer düzenledi.

PEGASUS 139 EK SEFER DÜZENLEYECEK

Seferlerini Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Pegasus Hava Yolları, en fazla ek sefer koyan havayolu şirketi oldu. Pegasus Hava Yolları, Ramazan Bayramı döneminde yurt içi ve yurt dışı hatlarında artan yoğun talep sebebiyle ek seferler düzenledi. Yapılan açıklamada, “24 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında, iç hatlarda 91, Kıbrıs ve dış hatlarda 46 sefer olmak üzere toplam 139 ek sefer gerçekleştirilecek. Ek seferler konulan yurt dışı hatlarının başında ise Almanya, Fransa ve Danimarka gelmektedir.'' denildi.

Türk Hava Yolları (THY), bayramda yoğun talep üzerine 49 ek sefer koyma kararı aldı. THY, yurt içinde Antalya'ya 5, Bodrum'a 22, Dalaman'a 5, Trabzon'a 5 yurt dışında da Doha’ya 3, Cidde’ye 2, Kuveyt’e 6 ve Yanbu’ya bir ek sefer koydu.

ONUR AİR BAYRAMDA 125 BİN KİŞİ TAŞIYACAK

Bayramda yoğun talep geldiğini ifade eden Onur Air, bayramda 125 bin kişi taşıyacağını açıkladı. Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Onur Air, Ramazan Bayramı dönemindeki yoğun talebi karşılamak için İzmir, Bodrum, Dalaman ve Antalya hatlarında ek sefer düzenleyecek. 25 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasındaki bayram tatili süresince 125 bin kişiyi taşıyacak Onur Air’in uçuşları şimdiden yüzde 90 doluluk oranına ulaştı. Onur Air yolcularının bayram döneminde en fazla ilgi gösterdiği uçuş noktaları iç hatlarda Antalya, Bodrum, İzmir, Dalaman ve Trabzon olurken dış hatlarda ise Kıbrıs öne çıkıyor.”

Bayram döneminde Atlasjet de İstanbul - Kuveyt hattında 2, İstanbul Atatürk Havalimanı - Bodrum hattında ise 3 adet sefer düzenleme kararı aldığını duyurdu. CİHAN

Yorumlar