Hava Kuvvetleri'nde 5 Bin Vatandaşa İş İmkanı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı, sözleşmeli erbaş/er olarak personel alacak. Askeri kaynaklara göre, alınacak sözleşmeli personel sayısı 5 bini bulacak.

Google Haberlere Abone ol
Hava Kuvvetleri'nde 5 Bin Vatandaşa İş İmkanı

Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 10.9 ile son beş senenin en yüksek seviyesine yükselirken, Hava Kuvetleri Komutanlığı'nın sözleşmeli erbaş/er şekilde personel alacağı duyuruldu. Askeri kaynaklar alınacak sözleşmeli personel sayısının 5 bin kişiyi bulacağını söylediler.

MAAŞI BİLE BELLİ

Edinilen bilgiye nazaran Hava Kuvvetleri'ne sözleşmeli er şekilde girecek bir insanın ilk aylığı en az 2009 lira olacak. Görev yapılan yerin zorluğuna nazaran ilk aylık 3 bin 566 liraya kadar çıkabilecek.

TAZMİNATIDA VAR

Sözleşmeli personel 3 sene sonunda ayrılmak istediğinde en az 30 bin 584 lira tazminat alacak. Bu miktar, emek süresi uzadıkça daha da artacak. Hava Kuvvetleri'ne sözleşmeli personel alımı için son müracaat tarihinin 10 Nisan 2015 bulunduğu bildirildi.

NASIL MÜRACAT EDİLİR

Hava Kuvvetleri'ne müracaat yapmak arzu edenler 'http://www.tekok.edu.tr/' internet adresinin temel sayfasındaki 'Güncel' bölümünde yer saha '2015 Yılı Sözleşmeli Er Temini' sayfasında her çeşitli ayrıntılı bilgiye sahip olabilirler. (Kaynak Hürriyet)

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar