Hakkari'deki terör saldırısına tepkiler

- İMKON Başkanı Tellioğlu: - "Terör örgütü köşeye sıkıştıkça bu tür eylemlerle kirli yüzünü ifşa etmektedir"

Google Haberlere Abone ol
Hakkari'deki terör saldırısına tepkiler

ANKARA (AA) - İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısını kınayarak, "Terör örgütü köşeye sıkıştıkça bu tür eylemlerle kirli yüzünü ifşa etmektedir." ifadesini kullandı.

Tellioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından ülkenin tek bayrak altında ve birlik içinde olmasından rahatsız olan terör örgütünün ülkedeki huzuru ve güvenliği tehdit etmek amacıyla her türlü yola başvurduğunu kaydetti.

Hakkari'deki saldırının ülkenin birlik ve bütünlüğünü hedef aldığını belirten Tellioğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Terör örgütü köşeye sıkıştıkça bu tür eylemlerle kirli yüzünü ifşa etmektedir. Bu hain saldırının, ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacağını bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Kanla beslenen küresel şer odakları, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Şemdinli'deki hain terör saldırısında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Bu menfur saldırıların hesabı devletimiz tarafından muhakkak sorulacaktır. İMKON olarak da bu manada devletimizin ve milletimizin yanında ve emrindeyiz. Milletimize düşen görev, teröre karşı mücadele birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir."

Yorumlar