Güvenlikte "balık gözü" kamera çözümü

İSTANBUL (AA) - Türkiye distribütörlüğünü Securitas grup şirketi Y3K Güvenlik Teknolojileri AŞ'nin üstlendiği Avigilon Fish Eye (balık gözü) kamera, yüksek...

Google Haberlere Abone ol
Güvenlikte "balık gözü" kamera çözümü

İSTANBUL (AA) - Türkiye distribütörlüğünü Securitas grup şirketi Y3K Güvenlik Teknolojileri AŞ'nin üstlendiği Avigilon Fish Eye (balık gözü) kamera, yüksek çözünürlükte 360 derece görüntü alma imkanı sunuyor.

Securitas açıklamasına göre, Avigilon'un yeni kamera modeli Fish Eye, hiçbir kör nokta bırakmadan, yüksek çözünürlüklü, 360 derecelik görüntü sağlıyor. Canlı ve kayıtlı görüntüler üzerinden zoom yapıldığında görüntü kalitesi bozulmuyor, tüm detaylar net olarak görünüyor.

6 ve 12 megapiksel olarak iki ayrı modeli bulunan Avigilon Fish Eye, tek bir kamera ile daha geniş alanları görüntüleme imkanı veriyor. Bu şekilde hem uygun maliyeti hem de kolay montajı ile öne çıkıyor.

Geniş alanları tek kamera ile kontrol etme imkanı veren Avigilon Fish Eye'ın oldukça geniş bir kullanım alanı bulunuyor. Bu ürün fabrika, plaza, banka gibi geniş alanlarda tek kamera ile maksimum alanın izlenmesini sağlıyor. Özellikleri sayesinde dış mekanda da kullanıma uygun olan Avigilon Fish Eye'ın bir diğer kullanım alanı da şantiyeler. Yüksek vinçlerin ya da direklerin üzerine yerleştirilebilen Avigilon Fish Eye kameralar şantiye alanında 7 gün 24 saat kayıt alma olanağı sağlıyor.

Yorumlar