Güral: Düşüncemiz, bir tarafta üretmeyi bir tarafta satışı çok iyi becersin

NG Kütahya Şirketler Grubu Kurucusu Nafi Güral, aldığı otomobili okşamanın Türk insanının özünde var olan bir değer olduğunu ifade ederek, kendi ürettikleri seramik ürünlerin de göze hitap etmesinden dolayı sunumun yapılacağı mağazaların...

Google Haberlere Abone ol
Güral: Düşüncemiz, bir tarafta üretmeyi bir tarafta satışı çok iyi becersin

NG Kütahya Şirketler Grubu Kurucusu Nafi Güral, aldığı otomobili okşamanın Türk insanının özünde var olan bir değer olduğunu ifade ederek, kendi ürettikleri seramik ürünlerin de göze hitap etmesinden dolayı sunumun yapılacağı mağazaların önemli olduğuna işaret etti.

NG Kütahya Seramik, iş ortağı Kaşıkçı Yapı Malzemeleri ile Kayseri’de en büyük seramik mağazasının açılışını yaptı. NG Kütahya Seramik’in Türkiye genelinde 188’inci mağazasının açılışına Kayseri Valisi Orhan Düzgün, NG Kütahya Şirketler Grubu Kurucusu Nafi Güral, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu ve NG Kütahya Seramik Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve çok sayıda davetli katıldı. Erkan Güral, Kayseri’de açılan seramik mağazası ile ilgili bilgi vererek, iş ortakları Kaşıkçı Yapı Malzemeleri'ne teşekkür etti.

Erkan Güral, daha sonra sözü babası Nafi Güral’a verdi. Nafi Güral, şunları ifade etti: “Bizim anlayışımız, bizim düşüncemiz, bir tarafta üretmeyi çok iyi becersin, bir tarafta satışı çok iyi becersin. Biz burada üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. En iyi şekilde üretiyoruz.”

Sektörlerde, üretimden satışa kadar olan süreçte bir zincir olduğunu aktaran Güral, o zincirin gücünün en zayıf halkası ile bağlantılı olduğunu ifade ederek, “Bizim mağazamız, sunum anlamında önemli yer teşkil ediyor. Bir otomobil galerisine giden insanlar mutlaka o aracı en ince ayrıntısına kadar incelemek ister. Bir de aldıkları otomobili okşarlar. Türk insanının özünde var olan bir değer. Bu nedenle bizim ürünlerimizde göze hitap ettiği için sağlam ve fonksiyonluğu önem arz ettiği için insanlarımız görmek istiyorlar. Bunun için bu mağazalarımız yapılıyor. 188’inci mağazamız oldu. Bu mağaza fazla değil ama az de değil. Daha başka mağazalarımızın açılışını da ileriki zamanda yapacağız.”

Vali Orhan Düzgün de şehir ekonomisine katkı sağlayan yeni iş yeri açılışlarına mümkün oldukça katıldığını dile getirerek, Türkiye’nin ticarette, üretimde dünyaya entegre olduğunu belirtip, hayırlı olması dileklerinde bulundu. Konuşmaların ardından mağazanın açılışı yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni sonrasında mağazayı gezenler 130 parça ürünü yakından inceledi.

CİHAN

Yorumlar