Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne son üç yılda 183 milyon yatırım yaptı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde teknolojik altyapıyı güçlendirmek ve hizmet kalitesini sürekli artırabilmek için çalışmalar ve yatırımlar yaptıklarını söyledi....

Google Haberlere Abone ol
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne son üç yılda 183 milyon yatırım yaptı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde teknolojik altyapıyı güçlendirmek ve hizmet kalitesini sürekli artırabilmek için çalışmalar ve yatırımlar yaptıklarını söyledi. Kızıldağ, son üç yılda Gaziantep’e 13,8 milyon TL, bölgeye ise 183 milyon TL altyapı yatırımı yaptıklarını dile getirdi.

Vodafone Türkiye’nin İcra Kurulu Başkan Yardımcıları Sinan Kızıldağ ve Engin Aksoy, Gaziantep’te basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Vodafone Gaziantep’e yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve HSBC Türkiye işbirliğiyle Türkiye’nin dış ticaret stratejilerini belirlemek üzere hayata geçirilen 'Türkiye İhracat Stratejisi Seminerleri'ni Gaziantep’te başlatmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Gaziantep’te yatırımlarına devam edeceklerini dile getiren Sinan Kızıldağ, "Gerek Gaziantep'te gerekse de Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde teknolojik altyapıyı güçlendirmek ve hizmet kalitesini sürekli artırabilmek için çalışmalar ve yatırımlar yapıyoruz. Son üç yılda Gaziantep’e 13,8 milyon TL altyapı yatırımı yaptık. Aynı dönemde Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yaptığımız yatırım miktarı ise yaklaşık 183 milyon TL oldu. Bu rakama Urfa Çağrı Merkezi ve Diyarbakır’da yapılan santral merkezi yatırımları dâhil." dedi. Gaziantep’te 60 mağazayla faaliyet gösterdiklerini, Güneydoğu Anadolu Bölgesi genelinde toplam satış noktalarının ise 279 olduğunu anlatan Kızıldağ, Gaziantep’te doğrudan 270 kişiye, dolaylı bin 80 kişiye istihdam sağladıklarını, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ise doğrudan 637 kişiye istihdam sağlarken, 2 bin 548 kişilik ekosisteme ulaştıklarını söyledi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise, 2012’de hizmete sundukları Dış Ticaret Hizmet Paketi ile dış ticaret yapan firmaların iletişimlerini kolaylaştırmak için üç temel avantaj sunduklarını belirterek, "Vodafone Türkiye, her ölçekte işletmenin güvenilir iş ortağı olarak, daha verimli ve daha rekabetçi bir ekonomiyi gerçek kılacak dönüşümün lideri olmaya aday." diye konuştu. Aksoy, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve HSBC Türkiye işbirliğiyle Türkiye’nin dış ticaret stratejilerini belirlemek üzere hayata geçirilen 'Türkiye İhracat Stratejisi Seminerleri'ni Gaziantep’te başlatmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Yıl boyunca Anadolu’nun 10 ilinde yapılacak seminerlerin ilk toplantısı için Gaziantep’i seçtiklerini vurgulayan Aksoy, ihracat stratejileri ve eylem planını Gaziantepli ihracatçı firmalarla paylaştıklarını açıkladı. 150 ülkede mobil internet kullanımını aynı fiyata iki kat verdiklerini söyleyen Aksoy, şunları kaydetti:

"Geliştirdiğimiz Vodafone Red Business dünyasıyla, mobil hizmetleri en baştan eksiksiz karşılamayı hedefliyoruz. Red Business abonesi kurumsal müşterilerimiz, tarifelerindeki her yöne dakika, SMS ve interneti yurt dışında kullanma fırsatı sunan Her Şey Dâhil Pasaport’u 8 güne kadar hiçbir ek ücret ödemeden kullanabiliyor. Yurt dışında Almanya, Fransa, Hollanda gibi 21 Vodafone ülkesini sanki yurt içini arıyormuş gibi hiçbir ek ücret ödemeden özgürce arayabiliyorlar. 20 milyonu aşkın Vodafone abonesiyle ve 14 milyon sabit hatlardan oluşan toplam 34 milyon numarayla Türkiye’de sınırsız görüşebiliyorlar."

CİHAN

Yorumlar