Gold’un 50’nci mağazası Adana’da açıldı

Birbiri ardında gerçekleştirdiği açılışlarla büyümesini sürdüren Gold Teknoloji Marketleri’nin 50’nci mağazası Adana’da hizmete girdi.

Google Haberlere Abone ol
Gold’un 50’nci mağazası Adana’da açıldı

Birbiri ardında gerçekleştirdiği açılışlarla büyümesini sürdüren Gold Teknoloji Marketleri’nin 50’nci mağazası Adana’da hizmete girdi. Yüzde 80’a varan indirimlerle gerçekleşen açılışa Adanalı teknoloji meraklıları büyük ilgi gösterdi.

Gecenin geç saatlerinden itibaren mağaza önünde sıraya giren binlerce teknoloji tutkunu, saat 8.00’de gerçekleşen açılışla birlikte, indirimli ürünlerden satın alabilmek için kasa önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Gece yarısından beri bekleyen müşterilere çay ikram edildi. 2 bin metrekarelik kapalı alana sahip bulunan Adana Gold’da cep telefonu, televizyon, bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi ve kamera gibi farklı kategorilerde 10 binden fazla ürün çeşidi sunuluyor.

Adana Gold’un, Türkiye genelinde gerçekleşen tüm indirim kampanyalarını eş zamanlı olarak sunacağını belirten Pazarlama Müdürü Kılınç Orhan Erdemir, “Adana bizim için çok önemli bir lokasyondu. Buradaki teknoloji tutkunlarıyla buluşmuş olmaktan ve onların yoğun ilgisinden biz de çok mutluyuz. 2014’ün ilk yarısı bitmeden minimum 80 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar