Giovane Gentile St. Petersburg’da mağaza açtı

Türk giyim sektörünün öncülerinden Giovane Gentile, Rusya’nın St. Petersburg şehrinde mağaza açtıMağazanın, St.

Google Haberlere Abone ol
Giovane Gentile St. Petersburg’da mağaza açtı

Türk giyim sektörünün öncülerinden Giovane Gentile, Rusya’nın St. Petersburg şehrinde mağaza açtı

Mağazanın, St. Petersburg’daki Grand Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki açılışında, Bosca Fashion Group ortakları Volkan Ergün, Fuad Safaraliyev, Grubun Genel Müdürü Halil Mutlu ve Rus Türk İşadamları Derneği (RUTİD) St. Petersburg Temsilcisi Yasin Kürşat Demir hazır bulundu.

Açılışla ilgili konuşan grup ortaklarından Volkan Ergün, amaçlarının Rusya’daki mağaza sayısını daha da artırmak olduğunu söyledi. RUTİD ikinci Başkanlığı görevini de yürüten Türk işadamı, Giovane Gentile markasının Erkek hazır giyimde özenle hazırlanmış koleksiyon ürünleriyle Rus müşterilerinin beğenisini kazandığını belirtti.

Ergün, “Bosca Fashion Group’un ilk mağazasını 2009 yılında açtık. Kısa bir süre içinde Moskova’da 16 tane ve St. Petersburg ta 4 tane olmak üzere toplam 20 mağazaya ulaştık.” dedi.

Açılışta konuşan RUTİD temsilcisi Yasin Kürşad Demiralp ise, Türk giyim sektörünün Rusya’da büyük başarılar yakaladığını ve Rus tüketicilerinin beğenisini kazandığını söyledi. Demir, St. Petersburg’daki işadamlarını her zaman desteklemeye hazır olduklarını vurguladı.

Rusya Federasyonunda faaliyet gösteren Bosca Fashion Group, Giovane Gentile mağazaları dışında NetWork, Que ve Perspective markalı ürünlerin de yetkili ana bayiliğini yürütüyor. CİHAN

Yorumlar