Genç işadamlarından organize sanayi bölgesi turu

Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD) bünyesinde faaliyet gösteren Genç İşadamları Komisyonu (GENÇSİSİAD) Ankara Sanayi Odası (ASO) 1.

Google Haberlere Abone ol
Genç işadamlarından organize sanayi bölgesi turu

Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD) bünyesinde faaliyet gösteren Genç İşadamları Komisyonu (GENÇSİSİAD) Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Akdaş Döküm fabrikasına tecrübe paylaşım gezisi düzenledi.


Aktaş Döküm sahibi Niyazi Akdaş, GENÇSİSİAD üyelerine döküm sektörü ve fabrika hakkında sunum yaptı. Sonra döküm fabrikasını gezdirerek, yapılan ürünler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akdaş, “Faaliyet gösterdiğiniz sektörde para kaybetseniz de pes etmeyin. Yatırım yapma odaklı düşünün ve risk almaktan korkmayın. Biz 2009 yılından bu yana Avrupa’nın en fazla döküm yapan fabrikasıyız. Avrupa da Kyoto protokolüne göre üretim kotaları var. Biz de böyle bir engelleme olmadığı için bizim üretimimiz bu başarıyı yakaladı. Yine 2001 krizinde Avrupa’nın en fazla imalat yapan firması olduk. Bu bir istikrarın ve kararlılığın göstergesidir.” dedi.

‘‘BİRİNCİ ÖNCELİĞİNİZ YATIRIM YAPMAK OLMALIDIR‘‘

‘‘Ne iş yaparsanız yapın her zaman dürüst olun.‘‘ diyen Niyazi Akdaş, “Para kazandıktan sonra birinci önceliğiniz yatırım yapmak olmalıdır. Birlikte çalıştığınız ve alışveriş yaptığınız insanlarla her zaman sevgi ve saygı değerlerini koruyun. Her zaman birbirimizi sevmeliyiz ve diyalog kurmalıyız. İnşallah ülkemizde de kavgalar ve kırgınlıklar biter, bir an önce kardeşlik havasına kavuşuruz. Bir toplumda söz sahibi insanların o topluma örnek olması lazım ve çok dikkatli davranması lazım.” diye konuştu.

Tecrübe paylaşım ziyaretinde GENÇSİSİAD Komisyon Başkanı Emre Ekinci, Akdaş Döküm Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Akdaş’a teşekkür ederek, plaket takdim etti. Geziye Ekinci'nin yanı sıra derneğin yönetim kurulu üyeleri Zeki Güven, Buğra Turgut, Korhan Uyar, Emre Ergün katıldı.
CİHAN

Yorumlar