Gazipaşa Havalimanı’ndan Adana-Beyrut seferleri başladı

Antalya Gazipaşa Havalimanı, bölgesel havayolu şirketi BoraJet’in gerçekleştirmeye başladığı Adana – Gazipaşa – Beyrut güzergahı yolcularını karşıladı. BoraJet Havayolları’nın karşılıklı seferleri ile Gazipaşa, Adana ve Beyrut’a...

Google Haberlere Abone ol
Gazipaşa Havalimanı’ndan Adana-Beyrut seferleri başladı

Antalya Gazipaşa Havalimanı, bölgesel havayolu şirketi BoraJet’in gerçekleştirmeye başladığı Adana – Gazipaşa – Beyrut güzergahı yolcularını karşıladı. BoraJet Havayolları’nın karşılıklı seferleri ile Gazipaşa, Adana ve Beyrut’a bağlandı.

TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, Gazipaşa Havalimanı, BoraJet’in 12 Temmuz 2010 yılında gerçekleştirmeye başladığı tarifeli İstanbul seferleri ile ilk ticari uçuşunu gerçekleştirdiğini hatırlattı. İstanbul ve Ankara’ya o dönemde Gazipaşa Havalimanı’ndan tarifeli seferler gerçekleştirdiklerini hatırlatan Aşıklı, "BoraJet’in yepyeni bir güzergah ile yeniden havalimanımıza sefer düzenlemesinin bizim için ayrıca bir önemi var. Bu seferler ile Gazipaşa Havalimanı, Adana ve Beyrut olmak üzere hem iç hat hem de dış hat olarak iki destinasyona doğrudan bağlanmış oldu. Gazipaşa, Alanya ve bölgemizin turizmine katkı sağlamak hedefiyle yeni destinasyonları bünyemize katmaya devam edeceğiz." dedi.

CİHAN

Yorumlar