Gazeteciler kendi pizzalarını pişirdi, kendi yedi

Bursa’daki bir pizza zinciri ‘Gazeteciler mutfakta’ etkinliği ile basın mensuplarına kendi pizzalarını pişirme ve tatma imkanı sundu. Bursa’da 3 şube ile hizmet veren Little Caesars, Pazarlama Direktörü Serhan Algım ve İş Geliştirme...

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciler kendi pizzalarını pişirdi, kendi yedi

Bursa’daki bir pizza zinciri ‘Gazeteciler mutfakta’ etkinliği ile basın mensuplarına kendi pizzalarını pişirme ve tatma imkanı sundu.

Bursa’da 3 şube ile hizmet veren Little Caesars, Pazarlama Direktörü Serhan Algım ve İş Geliştirme Müdürü Barış Memiş’in de katılımıyla yeni ürün ve hedeflerini duyurdu. Özlüce şubesinde düzenlenen basın toplantısında 'en kısa sürede ve en lezzetli pizza yapım aktivitesi' gerçekleştirildi. Basın mensuplarının kendi pizzasını pişirme imkanı da bulduğu etkinlikte uygulamalı olarak üretim süreçleri anlatıldı.

Buluşmada geçen yıl Türkiye’de en büyük franchise yatırımını başlatan ve Globalde ‘En fazla satış artışı’ ödülünü aldığı belirtilen Little Caesars’ın, franchise koşulları ve büyüme hedefleri de masaya yatırıldı. Türkiye genelinde 80’e yakın şubesi ile hizmet veren Little Caesars şubeleşme konusundaki yeni atılımlarını bu sene de sürdürecek. 2014 yılında hem yeni franchise'larla hem de kendi açacağı şubelerle büyüyecek Little Caesars, 15’i yeni nokta olmak üzere toplamda 35 yeni franchise şubesi açacak.

Yakaladıkları başarılı satış grafiklerinde ürünlerinin lezzet ve özel kampanyaları ile şubeleşme atağının çok önemli olduğunu anlatan Little Caesars’ın Pazarlama Direktörü Serhan Algım, "Gazeteciler mutfakta’ etkinliği gerçekleştirdik. Gazeteci arkadaşlarımız kendi pizzalarını yapıp tadına baktı. Bursa’daki restoran sayımızı artırmayı hedefliyoruz. Şu an itibari ile 3 olan restoran sayımız ay sonu itibari ile 5, yıl sonu itibari ile 8 şubeye ulaşacak.” dedi.

Little Caesars İş Geliştirme Müdürü Barış Memiş, başta İstanbul Ankara, İzmir, Bodrum ve Bursa’da faaliyet gösterdiklerini belirterek, Tekirdağ, Çanakkale, Edirne, Eskişehir gibi şehirlerde de hizmetlere başlayacaklarını söyledi. Şubeleşmeyi hedeflediklerini anlatan Little Caesars İş Geliştirme Müdürü Barış Memiş ise “Faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz kentler yanında büyük talep alıyoruz ve yatırımcılardan gelen talepleri büyük bir titizlikle değerlendiriyoruz. Ön analiz sürecini olumlu geçen adaylar ile işbirliği yolunda ilk adımı atıyoruz. Bu işe gireceklere bizim önerimiz mutlaka işlerinin başlarında bulunmaları gerekiyor. 8 haftalık eğitimin ardından dükkan açmalarına yardımcı oluyoruz.” şeklinde bilgi verdi. CİHAN

Yorumlar