Garanti, Büyük Ödülü'nün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Garanti, iletişim alanındaki mükemmellik standartlarını belirleyen Amerikan kuruluşu MerComm tarafından düzenlenen ARC Ödülleri'nde, "Birlikte...

Google Haberlere Abone ol
Garanti, Büyük Ödülü'nün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Garanti, iletişim alanındaki mükemmellik standartlarını belirleyen Amerikan kuruluşu MerComm tarafından düzenlenen ARC Ödülleri'nde, "Birlikte Büyüyoruz" konseptli 2015 Faaliyet Raporu'yla, "Türkiye'nin En İyisi" kategorisinde Büyük Ödülü'nün sahibi oldu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre,Garanti raporda, paydaşlarıyla beraber ve onlar için çıktığı değer yaratım yolculuğunu anlatıyor. Raporda kullanılan tasarım öğeleri ve infografikler içeriği sadeleştirip okunması kolay hale getirirken, aynı zamanda marka konumunu etkili bir şekilde iletmeye de yardımcı oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, "Tüm paydaşlarımız için değer yaratmak amacıyla durmaksızın çalışıyoruz. Anlatmayı amaçladığımız faaliyet raporunun yaratıcı, açık ve etkili üslubunun, MerComm tarafından ödüle layık görülmesi, bizim için gurur verici. Sorumluluklarımızın bilincinde, yolumuza güven, dürüstlük, hesap verebilirlik ve şeffaflık ilkeleriyle devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar