Garanti Bankası'ndan Kurban Bayramı'na özel kredi

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, Kurban Bayramı'na özel kredi kampanyası düzenliyor. Bankadan yapılan açıklamada, Garanti'nin, Kurban Bayramı öncesi...

Google Haberlere Abone ol
Garanti Bankası'ndan Kurban Bayramı'na özel kredi

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, Kurban Bayramı'na özel kredi kampanyası düzenliyor.

Bankadan yapılan açıklamada, Garanti'nin, Kurban Bayramı öncesi müşterilerinin artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmek amacıyla Bayram Kredisi kampanyasını tekrarladığı belirtildi.

Kampanya kapsamında, 36 ay vadeli 50 bin TL ve üzeri ihtiyaç kredisinin yüzde 1,19 faiz oranıyla kullanılabildiği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, müşterilerinin bayram öncesi artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmek için hazırladıkları avantajlı ihtiyaç kredisini, bu bayramda da hesaplı oranlarla sunduklarını kaydetti.

Genç, bayramın okulların açılmasından hemen önceki günlere denk gelmesi ve uzun bir tatil fırsatı yaratmasının ihtiyaçları daha da artırdığını belirterek, "Müşterilerimizin Kurban Bayramı ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmesi için hesaplı ve uygun oranlarla sunduğumuz bayram kredisiyle yanlarında oluyoruz. Garanti'nin tüm kanallarından kolayca kredi başvurusu yapan müşterilerimiz bayrama özel kampanyamızdan hemen yararlanabilir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar