Fransızlar ESBAŞ’ta savunma sanayisini inceledi

Fransız Savunma ve Havacılık Sanayicileri (GIFAS) üyeleri, İzmir'de Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) ile Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği (HUKD)’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Fransızlar ESBAŞ’ta savunma sanayisini inceledi

Fransız Savunma ve Havacılık Sanayicileri (GIFAS) üyeleri, İzmir'de Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) ile Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği (HUKD)’ni ziyaret etti. Savunma ve havacılık sektöründe iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmek için Türkiye’de bulunan ve sektöre farklı alanlarda girdi sağlayan 12 firma temsilcisinin bulunduğu heyet, ESBAŞ ve HUKD ile ilgili ayrıntılı bilgi aldı.

GIFAS KOBI Grubu Direktörü Bernard Espannet ve önemli havacılık kümelerinden Aerospace Valley Uluslararası İlişkiler Müdür Yardımcısı Thilo Schonfeld'in de aralarında bulunduğu heyet, ziyaret sırasında bölgede faaliyet gösteren ve GIFAS üyesi olan FTB-Lisi Aerospace firmasını da ziyaret etti. ESBAŞ’ta havacılığın son yılların en hızlı büyüyen sektör olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren heyet yetkilileri, ESBAŞ’ı ve HUKD’u sektöre sağladıkları katkılardan dolayı tebrik ederek, olumlu izlenimlerle bölgeden ayrıldı. CİHAN

Yorumlar