Ford Trucks "Kazanç Üssü" İskenderun'da

İSTANBUL (AA) - Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks'ın düzenlediği "Kazanç Üssü" etkinlikleri İskenderun'da devam edecek. Şirketten yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Ford Trucks "Kazanç Üssü" İskenderun'da

İSTANBUL (AA) - Ford Otosan'ın ağır ticari araç markası Ford Trucks'ın düzenlediği "Kazanç Üssü" etkinlikleri İskenderun'da devam edecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 55 yılı aşkın kamyon üretim tecrübesi ve müşteri deneyimi ile Türkiye'nin her bölgesinde faaliyet gösteren Ford Trucks, "Kazanç Üssü" etkinlikleri kapsamında müşterileriyle buluşuyor.

13 farklı kentte düzenlenecek etkinlik, 18-19 Ekim'de Ford Trucks İskenderun Ovalı bayisinde gerçekleştirilecek. Etkinlikte çeşitli aktiviteler düzenlenecek.

Araçlarını servise getirenler ücretsiz check-up'tan yararlanacak ve müşterilere, bir sonraki servis girişleri için yüzde 20 indirim hediye edilecek. Etkinlikte, yeni Ford Trucks Serisi E6 araçların tanıtımı yapılacak ve yeni Ford Trucks serisi araç satın alanlar, 2 yıl garantiye ek olarak 3'üncü yıl uzatılmış garantiye ücretsiz sahip olacak.

Yorumlar