Ford Otosan yıldız çalışanlarını 3. kez ödüllendirdi

Türkiye’de otomotiv sektörünün lideri ve çeşitli çalışmalarıyla pek çok rekora imza atan Ford Otosan, başarılarının mimarı olan çalışanlarını ödüllendirdi. Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Ford Otosan yıldız çalışanlarını 3. kez ödüllendirdi

Türkiye’de otomotiv sektörünün lideri ve çeşitli çalışmalarıyla pek çok rekora imza atan Ford Otosan, başarılarının mimarı olan çalışanlarını ödüllendirdi.

Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen '3. Ford Otosan'ın Yıldızları' ödül törenine, Ford Otosan ve Türk Metal Sendikası yöneticileri katıldı. Başarılı çalışanları tanıma, takdir etme ve başarıyı ödüllendirme amacı ile hayata geçirilen 'Mavi Yakalı Çalışan Ödüllendirme Sistemi' ile yapılan değerlendirmeler sonucu belirlenen 130 Ford Otosan çalışanına ödülleri, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener ve Ford Otosan yöneticileri tarafından verildi. 'Ford Otosan’ın Yıldızları'na ayrıca, aileleriyle birlikte Türk Metal Sendikası’nın Didim Resort Oteli'nde her şey dahil bir haftalık tatil hediye edildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, bir önceki yıla göre ödülü hak eden çalışan sayısında yüzde 60 artış olduğunu söyledi. Yenigün, şöyle konuştu: “Ödüllendirme kriterlerimize uygun çalışan sayımızın artması ve aldığımız olumlu görüşler bizi son derece mutlu ediyor. Bu yıl 130 çalışanımızı ödüllendirdik. Çalışanlarımızı, onlara destek olan aileleriyle birlikte ödüllendiriyoruz. Ford Otosan’ın başarısının arkasında çalışanlarının kaliteli, titiz ve özverili emekleri var. Türkiye otomotiv sektöründe 12 yıldır aralıksız lider olarak, kırılması güç bir rekora çalışanlarımızla birlikte imza atıyoruz.”

Ödül törenine katılan Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener de yaptığı konuşmada, Ford Otosan’ın işçinin emeğini ödüllendirmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Şener, “Bölgemizde faaliyet gösteren Ford Otosan çalışanlarının dünya çapındaki başarılarıyla gurur duyuyoruz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar