Ferrari GTC4Lusso Türkiye'de

İSTANBUL (AA) - Ferrari'nin yeni 4 koltuklu modeli GTC4Lusso Türkiye'de satışa sunuldu. Şirket açıklamasına göre, Ferrari'nin FF modeliyle spor Grand Tourer...

Google Haberlere Abone ol
Ferrari GTC4Lusso Türkiye'de

İSTANBUL (AA) - Ferrari'nin yeni 4 koltuklu modeli GTC4Lusso Türkiye'de satışa sunuldu.

Şirket açıklamasına göre, Ferrari'nin FF modeliyle spor Grand Tourer konseptine dönüşünün ardından yeni nesil 4 koltuklu ve 4 tekerlekten çekişli yeni modeli Ferrari GTC4Lusso Türkiye yollarına çıkmaya başladı. 676 bin 500 avroluk anahtar teslim satış fiyatına sahip olan Ferrari GTC4Lusso, yüksek motor gücü isteyen, ancak araç içi konforundan, sportiflikten ve detaylandırmalardan taviz vermek istemeyen sürücüler için ideal bir kombinasyonu simgeliyor.

Adını, 330 GT ve 250 GT Berlinetta Lusso gibi seleflerinden esinlenerek alan Ferrari GTC4Lusso, kendisine "fastback" tarzı bir siluet veren aerodinamik ve konik yapılı "coupe" formlu tasarıma sahip.

GTC4Lusso, 4 yolcu ve geniş bagaj kısmı için önemli bir alan ile yeterli iç hacim sunarken, Ferrari'nin kendine özgü ikiz arka farları otomobilin arka kısmını süslüyor, kaslı tekerlek yuvaları da aracın atletik yapısını yansıtıyor. GTC4Lusso'nun yüksek seviye performansı büyük ölçüde yeni aerodinamik çözümler ile sağlanıyor. Özellikle kütleleri yayma verimliliğini artıran entegre hava girişlerine sahip yeni ön ızgara, kanatlarda 330 GTC'yi hatırlatan hava girişleri, tavana monte arka rüzgarlık ve yeni 3 kanatlı difüzör ön plana çıkıyor. Bu özelliklerin ortaya koyduğu etki ise düşük sürtünme katsayısı değeri olarak Ferrari GTC4Lusso'ya katkı sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen FerMas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel, "Yeni modelden ilk müşteri teslimatımızı yaptık. Bir şanslı Ferrari müşterisi daha Türkiye'de GTC4Lussso sahibi olabilecek" ifadelerini kullandı.

Yorumlar