Facebook F8 Konferansında Yepyeni Uygulamalarını Duyurdu

Facebook her yıl gerçekleştirdiği F8 Geliştirici Konferansı'nın dün akşamki ilk oturumunda yeni uygulamalarını tanıttı. Uygulamalar TSİ 19:00'da indirilmeye sundu.

Google Haberlere Abone ol
Facebook F8 Konferansında Yepyeni Uygulamalarını Duyurdu

Sosyal medya devi Facebook'un her sene gerçekleştirdiği F8 Geliştirici Konferansı'nın ilk oturumu dün akşam yapıldı. Şirket yeni uygulamaları Strobe for Messenger, Sound Clips for Messenger, Shout for Messenger ve Selfied for Messenger'ı tanıttı, TSİ 19:00'da indirilmeye sundu. Facebook at Work uygulamasını da dünyayla paylaştı.

STROBE FOR MESSENGER

Facebook'un bu uygulaması ile kullanıcılar yeni ve geniş yelpazede fotoğraf filtrelerini kullanabiliyor ve bu biçimde oluşturulan GIF'ler Messenger üstünden gönderilebiliyor.

SOUND CLIPS FOR MESSENGER

Bu uygulama ile önyüklü şekilde gelen eğlenceli ses efektlerini Facebook Messenger üstünden gönderebilirsiniz.

SHOUT FOR MESSENGER

Bu uygulama, yapısı sebebi ile Snapchat'e benziyor. Bu uygulama ile fotoğraflarınızın üstüne ova yazıp arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

SELFIED FOR MESSENGER

Bu uygulama isminden de anlaşılacağı benzeri sırf Selfie çekmenize ve Selfie'lerinizi belirlediğiniz arkadaşlarınız ile paylaşmanıza yarıyor. Uygulamada önyüklü şekilde durumunuzu dikkat çekici eden kalıplar geliyor. Mutlu, üzgün ve öfkeli benzeri durumlarınıza hususi Selfie'lerinizi çekip saklayabilirsiniz.

UYGULAMALAR İNDİRİLMEYE BAŞLANDI

Facebook'un dün akşam duyurduğu yeni uygulamaları şu an telefonlara indirilebiliyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar