Evteks Fuarı'na BUGİAD üyesi 35 firma katıldı

Dünyanın en büyük tekstil fuarları arasında yer alan EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’na, Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) üyesi 35 firma katıldı. Yurt içinden ve yurtdışından binin üzerinde firmanın katılımı ile...

Google Haberlere Abone ol
Evteks Fuarı'na BUGİAD üyesi 35 firma katıldı

Dünyanın en büyük tekstil fuarları arasında yer alan EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’na, Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) üyesi 35 firma katıldı.

Yurt içinden ve yurtdışından binin üzerinde firmanın katılımı ile gerçekleştirilen EVTEKS fuarına, BUGİAD üyeleri damga vurdu. BUGİAD Genel Sekreteri Mustafa Tahmaz ve Tekstil Komitesi Koordinatörü Cüneyt Esen fuara katılan üyeleri ziyaret etti. Fuarın oldukça verimli geçtiğini dile getiren BUGİAD Yönetim Kurulu üyesi ve Çayhan Giyim Tekstil’in sahibi Hüsnü Çayhan, fuara ilginin yüksek olduğunu belirtti. Fuarın Türkiye’de gerçekleştiriliyor olmasından mutluluk duyduğunu dile getiren Çayhan, "Ev tekstili alanında dünyanın ikinci büyük fuarı olan EVTEKS’in ülkemizde gerçekleştiriliyor olması sektör olarak bizleri mutlu ediyor. Böylesine önemli bir fuarda dünyanın çeşitli ülkelerinden ve Türkiye’den gelen binlerce iş insanı ile bir araya gelerek ticaretimizi geliştiriyor ve farklı pazarlara açılma imkânı yakalıyoruz. Umarım önümüzdeki yıllarda tekstilin kalbi olan Bursa'da da böylesine büyük fuarlar gerçekleştiririz." diye konuştu.

BUGİAD’ın gerçekleştirdiği ziyaretin kendisini mutlu ettiğini dile getiren dile getiren BUGİAD eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Hage Tekstil’in sahibi Hayati Canlılar da Türkiye’nin dünyanın önde gelen ekonomileri arasında yer alması için uluslararası katılımlı fuar sayısının artması gerektiğini belirtti. Dünyadaki gelişmeleri yakalayabilmek için firmaların, uluslararası fuarlara mutlaka katılması gerektiğini dile getiren Canlılar, sektörde yaşanan gelişmeleri yakından incelemek için EVTEKS gibi fuarları iş insanlarının en azından ziyaret etmesi gerektiğini söyledi.

Fuara katılan tüm BUGİAD üyelerini ziyaret eden Mustafa Tahmaz, 35 üyenin fuara katıldığını söyledi. Tahmaz, "Tüm üyelerimizin stantlarını tek tek ziyaret ettik ve fuarla ilgili oldukça olumlu geri dönüşümler aldık. Üyelerimiz fuarın oldukça verimli geçtiğini ve bizim gerçekleştirdiğimiz ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirdiler. Umarım bu fuara katılan tüm üyelerimiz hedeflerine ulaşır ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak anlaşmalara imza atarlar." dedi. CİHAN

Yorumlar