Evin Ortasındaki Elektrik Direği Görenleri Şaşırtıyor

Konya'da Kulu ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan evin ortasındaki beton elektrik direği görenleri hayrete düşürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Evin Ortasındaki Elektrik Direği Görenleri Şaşırtıyor

Konya'nın Kulu ilçesi Yeni Mahalle'de olan bir arsanın ortasına yıllar öncelikle elektrik direği dikildi. Arsa sahibi ev yapmak arzuladı lüzumlu başvuruları yaptı lakin yanıt alamadı. Sonunda pes etti ve evi direğide içine alacak biçimde inşa etti. İşte bu görünüm görenleri hayrete düşürüyor.

EV YAPMAK İSTEDİ

Yeni Mahalle'de olan evdeki elektrik direği çevredeki evlere de elektrik dağıtıyor. Yıllar öncelikle kardeşlerden bir tanesi elektrik kurumlarınca elektrik direği dikilen bahçeye ev yapmak istedi. O.S., ev yapacağı saha bünyesinde elektrik direğinin bulunmasıyla ilgili bir kaç defa ilgili yerlere referans ederek direğin başka bir yere kaldırılmasını istek etti. O günkü koşullarda isteklerine ilgililerden bir yanıt alamayan şahıs elektrik direğinin olduğu yere tek katlı bir yapı inşa ederek ikamet etmeye başladı.

DİĞER EVLERE ELEKTRİK DAĞITIYOR

Ev sahibi O.S., evin çatısındaki direği gören vatandaşların hayret ettiklerini söyleyerek hala ev içerisinden çıkan beton direğinden başka evlere elektrik dağıtımı yapıldığını ve ev halkı şekilde bu bir vaziyete alıştıklarını anlatım etti.

'SAYÇ OKUMAYA GELİYORLAR'

Ortasında elektrik direği olan evi boşaltarak tıpkı mahallede bir apartman dairesinde kiracı şekilde yaşayan O.S., 'İlgililer sayaç okumaya gelip giderler lakin ev bünyesinde kalan bu beton direği hiç ayrım etmiyorlar yahut görmezden geliyorlar. Yıl 2015 ne diyelim ki' diye konuştu.



Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar