Eta Melco'ya yeni genel müdür

İSTANBUL (AA) - Mitsubishi Electric Corporation ortaklığı ile kurulan ve Türkiye'de Mitsubishi Electric asansörleri ve yürüyen merdivenlerinin tek yetkili...

Google Haberlere Abone ol
Eta Melco'ya yeni genel müdür

İSTANBUL (AA) - Mitsubishi Electric Corporation ortaklığı ile kurulan ve Türkiye'de Mitsubishi Electric asansörleri ve yürüyen merdivenlerinin tek yetkili satıcısı konumunda bulunan Eta Melco'nun yeni Genel Müdürü Ufuk Bayam oldu.

Mitsubishi Electric açıklamasına göre, dünya genelinde iş merkezi, otel ve çarşı gibi yapıların asansör ve yürüyen merdiven sistemlerini kuran Eta Melco'nunTürkiye operasyonlarını Ufuk Bayam yönetecek. Eta Melco Türkiye ofisinde 1997 yılından bu yana farklı departmanlarda görev alan ve son 6 yıldır firmanın Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalışmalarını yürüten Bayam, şirketin yeni Genel Müdürü oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan ve yine aynı üniversitede İşletme ve Makine Mühendisliği Master programını tamamlayan Bayam, iş hayatına Mercedes Benz'de başladı. Ardından Mitsubishi Electric asansörleri ve yürüyen merdivenlerinin Türkiye'deki tek yetkili satıcısı Eta Melco bünyesine katılan Bayam, 19 yıl boyunca yürüttüğü çalışmalarının yanı sıra gerek satış gerekse idari ve teknik konularda yurt içi ve yurt dışı eğitimlerini de tamamladı.

Yorumlar