EPDK'da atamalar

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) başkan yardımcığı görevine Hamdi Bildirici atandı. EPDK'dan yapılan açıklamada, daha önce başkan...

Google Haberlere Abone ol
EPDK'da atamalar

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) başkan yardımcığı görevine Hamdi Bildirici atandı.

EPDK'dan yapılan açıklamada, daha önce başkan danışmanlığı görevini yürüten Bildirici'nin başkan yardımcılığına getirildiği ve dört daire başkanlığına da yeni atamaların yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Elektrik Dairesi Başkanlığına Hacı Ali Ulutaş, Kamulaştırma Daire Başkanlığına Elif Ferdal Karakaş, LPG Dairesi Başkanlığına Yılmaz Tamer ve İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına da Hasan Ilıca'nın atandığı kaydedildi.

Atamaları AA muhabirine değerlendiren EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, “EPDK olarak bir yandan yeni vizyonumuza yönelik çalışmalarımız sürerken bir yandan da kadro anlamında tazelenmeye gittik. Geçmişte ilgili görevleri yapan arkadaşlarımıza gösterdikleri özverili çalışmadan ötürü teşekkür ederim. Kurumsal dinamizmin devamı için bu tip yenilikçi adımları hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

Bu değişimin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Yılmaz, "Yeni atanan arkadaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapacağına inancım tam. Hem kurumumuz hem de sektörümüz için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar