Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak İstanbul'da

- Albayrak, 16. MÜSİAD EXPO'yu ziyaret etti - Fuar kapsamında düzenlenen ve Türk savunma sanayisinin ileri teknoloji üretimlerini yapan 75 firmanın yer aldığı High Tech Port by MÜSİAD etkinliğini de gezen Albayrak, burada sergilenen üretimleri inceleyerek yetkililerden bilgi aldı

Google Haberlere Abone ol
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak İstanbul'da

İSTANBUL (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) düzenlediği 16. MÜSİAD EXPO'yu ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nın "Global İletişim Ortağı" olduğu ve üçüncü gününde de ziyaretçilerini ağırlamaya devam eden fuar, CNR EXPO'da ilgi görmeye devam ediyor.

Fuarı ziyaret etmek için alana gelen Bakan Albayrak, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve derneğin yönetim kurulu üyelerince karşılandı.

Burada bir süre basına kapalı görüşmelerde bulunan Albayrak, daha sonra MÜSİAD EXPO kapsamında düzenlenen 3. High Tech Port by MÜSİAD etkinliğinin yapıldığı alanı gezdi. Albayrak, Türk savunma sanayisinin ileri teknoloji üretimlerini yapan 75 firmanın bulunduğu fuarda ürünleri inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra MÜSİAD EXPO'nun diğer alanlarını gezen Albayrak, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) standında bulunan görevlilerle sohbet etti. Albayrak, TÜRGEV'in Rize'de inşa edilen bir yurdun kütüphanesinin yapımını üstlenme sözü verdi.

Albayrak, fuar gezisi sırasında görevliler ve vatandaşlarla muhabbet ederek fotoğraf çektirdi.

Yorumlar