En ‘baba’ hediye akıllı telefon

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, Babalar Günü’nde internetten en çok satın alınan ürünleri ve hediye seçimlerini açıkladı. Buna göre Babalar Günü’nde Türkiye’de en çok akıllı telefon tercih edildi. Akıllı...

Google Haberlere Abone ol
En ‘baba’ hediye akıllı telefon

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, Babalar Günü’nde internetten en çok satın alınan ürünleri ve hediye seçimlerini açıkladı. Buna göre Babalar Günü’nde Türkiye’de en çok akıllı telefon tercih edildi. Akıllı telefonu televizyon, tablet bilgisayar, parfüm ve kol saati takip etti. En çok online hediye alınan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Antalya, Adana, Konya, Mersin, Gaziantep ve Balıkesir oldu.

TAKSİTLİ ALIŞVERİŞ TERCİH EDİLDİ

Kadınlar, babaları için en çok akıllı telefon, tablet bilgisayar, televizyon, parfüm, kol saati, taşınabilir bilgisayar ve kulaklık, erkekler ise akıllı telefon, televizyon, tablet bilgisayar, parfüm, taşınabilir bilgisayar ve kol saati satın aldı. Babalar Günü’nde hediye alan kullanıcılar en çok taksitli ödeme seçeneğini tercih etti. Taksitli alışveriş oranı yüzde 58, tek çekimle alışveriş ise yüzde 42 oldu.

CİHAN

Yorumlar