Emlak Konut'un 'tarihi' kampanyasına yoğun ilgi

Emlak Konut GYO 7 ayda 2 bin 887 bağımsız bölüm sattı.

Google Haberlere Abone ol
Emlak Konut'un 'tarihi' kampanyasına yoğun ilgi
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 7 ayda 2 bin 887 bağımsız bölüm satan Emlak Konut GYO'nun, sadece ağustos ayı itibarıyla 2 bin 547 bağımsız bölüm karşılığında 1 milyar 960 milyon lira ciro elde ettiğini belirterek, "Bu da yaklaşık 407 bin metrekarelik alana tekabül ediyor." dedi.

Kurum, Emlak Konut GYO'nun Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak başlattığı "Ülkemizin yarınlarına güveniyoruz" kampanyasına ilişkin düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin zor bir süreç yaşadığını, bu tarih itibarıyla herkesin üstüne düşeni yapmaya çalıştığını ifade etti.

Emlak Konut GYO olarak, her şeyi pahasına demokrasiyi, ülkesini koruyan millet için bir şeyler yapmaları gerektiğini belirten Kurum, şunları söyledi:
"Biz de açıkçası yüklenicilerimizden '15 Temmuz öncesi nasıl çalışıyorsanız 15 Temmuz sonrasında da aynı şekilde çalışmaya devam edin. Hiçbir işçi, taşeron işten çıkarılmayacak' dedik. Biz de Türkiye'nin en büyük GYO'su olarak üstümüze ne düşüyorsa bunu yapacağımızı onlara ifade ettik. Onlar da bizim ifadelerimize karşılıksız kalmadı, tarihi bir kampanya yaptık. Bu kampanya ile birlikte diğer sektörler, konut müteahhitleri, dernekler de kampanyaya dahil oldu. Tüm Türkiye genelinde lansman dönemlerinde dahi göremeyeceğimiz yoğun bir ilgi yaşandı."
Emlak Konut'un yüklenici firmalarının toplam 30 proje ile kampanyaya dahil olduklarını anlatan Kurum, "Bu yıl için 11 bin bağımsız bölüm satış, 7,6 milyar TL de ciro hedefi koymuştuk. Temmuz ayı itibarıyla 1 milyar 901 milyon TL karşılığında 2 bin 887 bağımsız bölüm satmıştık. Yıl sonu hedeflerimizden emindik. 7 ayda 2 bin 887 bağımsız bölüm satan Emlak Konut GYO, sadece ağustos ayı itibarıyla 2 bin 547 bağımsız bölüm karşılığında 1 milyar 960 milyon lira ciro elde etti. Bu da yaklaşık 407 bin metrekarelik alana tekabül ediyor" şeklinde konuştu.

Kurum, 1 Ocak-31 Ağustos itibarıyla toplam cirolarının 3 milyar 730 milyon liraya ulaştığını, adet bazında da 5 bin 387 olduğunu bildirdi.

Yorumlar