Emlak Konut GYO yıl sonu hedefini revize etti

İSTANBUL (AA) - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, bu yıl sonu kar tahminini 1,5 milyar liradan 1,8 milyar liraya revize ettiğini duyurdu. Emlak...

Google Haberlere Abone ol
Emlak Konut GYO yıl sonu hedefini revize etti

İSTANBUL (AA) - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, bu yıl sonu kar tahminini 1,5 milyar liradan 1,8 milyar liraya revize ettiğini duyurdu.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Şirketimiz bu yıl içerisinde planladığı gibi ihalelerini gerçekleştirmiş ve yaptığı ihalelerle 2,28 milyar lira şirket payına tekabül eden 7 farklı gelir paylaşımlı ihale yapmış ve büyümeye devam etmiştir. Bu sonuç, geçmiş yıllarda görülen başarılı ihalelerin bu yıl da devam ettiğinin göstergesi olmuştur.

Yine tamamlanma aşamasına gelen bazı projelerimizde projelerimizin tamamlanması beklentimizden daha hızlı olmuştur. Bu nedenle yılın başında, bu yıl sonu için yapmış olduğumuz 1,5 milyar lira kar tahminini 1,8 milyar liraya revize etmiş bulunuyoruz. Emlak Konut olarak önümüzdeki yıllarda da hem şirketimizin karlılığını ve büyümesini artırmak hem de ülke ekonomisine katkıda bulunarak halkımızın kaliteli yaşam alanlarına ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz." bilgileri paylaşıldı.

Yorumlar