Elite Group inşaat ve gayrimenkul şirketler topluluğu Moskova’da ofis açtı

Türk Elite Group Şirketler topluluğu, Rusya’nın başkenti Moskova’da ofis açtı. Grand Setun Plaza’da hizmete giren ofisin açılış törenine, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Elite Group Şirketler topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Gör.

Google Haberlere Abone ol
Elite Group inşaat ve gayrimenkul şirketler topluluğu Moskova’da ofis açtı

Türk Elite Group Şirketler topluluğu, Rusya’nın başkenti Moskova’da ofis açtı. Grand Setun Plaza’da hizmete giren ofisin açılış törenine, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Elite Group Şirketler topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Görücü, Elite Group Rusya Temsilcisi Okan Dikici, konuk Türk ve Rus işadamları katıldı.

Törende Rusya Türkiye İşadamları Derneği (RUTİD) temsilcileri, derneğin üyesi Elite Group şirketine plaket sunarak onurlandırdı.
Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan Elite Group Şirketler topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Görücü, Türk-Rus ekonomik ilişkilerinin arttığına işaret ederek insani ve kültürel ilişkilerin de giderek geliştiğini ifade etti. Görücü, “Şirketler topluluğumuz inşaat, gayrimenkul, emlak ve turizm alanlarında faaliyet gösteriyor. Alanya’da Elite Life, Club Elite Country, Elite Residence, Elite Beach Resort ve Elite Tower gibi önemli projeleri gerçekleştirdik. Neden Moskova’da ofise önem verdik? Türkiye’ye tatile gelen Ruslar artık kalıcı evler alıyor. İklim koşullarının sertliği ve bazen 5-6 ay kadar süren soğuk hava koşulları nedeni ile Ruslar Türkiye’de gayrimenkul almaya ilgi duyuyor. Coğrafi açıdan yakın ülke ve ve makul fiyat olması da önemli faktör. Biz de gayrimenkul alımı ile ilgili olan Ruslara satış hizmetini burada sunacağız.” dedi.

Rus müşterilerine verimli hizmet sunacaklarından emin olduğunu vurgulayarak Türk işadamı Görücü de, “Türkiye gayrimenkul alımı bakımından ciddi fırsatlar ülkesi. Rus dostlarımızla birlikte güzel hizmetler sunacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar