"Ekonomide çok güzel bir dönem yaşanacak"

- SPYD Başkanı Ünver: - "Türkiye, akla gelebilecek ve gelemeyecek her türlü teste girmiştir. Sonbahardan itibaren Türkiye'ye yönelik gerek portföy gerek sermaye yatırımları açısından çok güzel bir dönem yaşanacağını bekliyorum" - "Halkın, ülkesine sahip çıktığının bütün dünya tarafından görülmesi ekonomide en önemli kavram olan güvenin altını fazlasıyla doldurmuştur"

Google Haberlere Abone ol
"Ekonomide çok güzel bir dönem yaşanacak"

ANKARA (AA) - ERDAL ÇELİKEL - Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği (SPYD) Başkanı Arif Ünver, "Türkiye, akla gelebilecek ve gelemeyecek her türlü teste girmiştir. Sonbahardan itibaren Türkiye'ye yönelik gerek portföy gerek sermaye yatırımları açısından çok güzel bir dönem yaşanacağını bekliyorum." dedi.

Ünver, AA muhabirine, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin gelecek dönemde piyasaları nasıl etkileyeceğine yönelik değerlendirmede bulundu.

Piyasanın, darbe girişimi sonrası dünyanın birçok ülkesinde görülemeyecek düzeyde sapasağlam durduğunu söyleyen Ünver, tüm dünyanın, Türkiye'de halkın en büyük güç olduğunu gördüğünü belirtti. Ünver, "Bu konuda en kahraman unsur Türk milletidir. Halkın, ülkesine sahip çıktığının bütün dünya tarafından görülmesi ekonomide en önemli kavram olan güvenin altını fazlasıyla doldurmuştur." diye konuştu.

Böyle bir gelişmenin ardından başka ülkelerde piyasaların açılmayacağına dikkati çeken Ünver, "Türkiye, akla gelebilecek ve gelemeyecek her türlü teste girmiştir. Sonbahardan itibaren Türkiye'ye yönelik gerek portföy gerek sermaye yatırımları açısından çok güzel bir dönem yaşanacağını bekliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Halkın, basının ve siyasilerin darbe girişimini omuz omuza vererek durduklarını kaydeden Ünver, toplumun sivil unsurlarının, herkesin aynı gemide olduğunun farkına vardığını sözlerine ekledi.

Yorumlar