Ekonomi Bakanlığı, Irak pazarının konuşulacağı toplantıyı basına kapattı

Son dönemde yaşanan gelişmelerin Türkiye’nin Irak'la olan ticari ilişkilerine yönelik etkilerinin değerlendirileceği toplantı Ekonomi Bakanlığı tarafından basına kapatıldı. Adana Sanayi Odası (ADASO) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri...

Google Haberlere Abone ol
Ekonomi Bakanlığı, Irak pazarının konuşulacağı toplantıyı basına kapattı

Son dönemde yaşanan gelişmelerin Türkiye’nin Irak'la olan ticari ilişkilerine yönelik etkilerinin değerlendirileceği toplantı Ekonomi Bakanlığı tarafından basına kapatıldı.

Adana Sanayi Odası (ADASO) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri işbirliğiyle 8 Temmuz Salı günü saat 16.00’da düzenlenecek toplantıya ADASO tarafından 7 Temmuz pazartesi günü sabah saatlerinde atılan mail ile gazeteciler davet edildi. Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım başkanlığında ilgili kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve ihracatçı firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı için ADASO aynı gün akşam saatlerinde attığı maille programın basına kapalı olarak gerçekleştirileceğini bildirdi. "Irak pazarındaki sorunlar toplantısıyla ilgili önemli duyuru" başlığıyla yapılan açıklamada "Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım’ın başkanlığında, yaşanan son gelişmelerin Irak’la olan ticari ilişkilerimize yönelik etkilerinin değerlendirilmesi amacıyla Adana Sanayi Odası’nda 8 Temmuz Salı günü toplantı yapılacağı duyurulmuştu. Ancak Ekonomi Bakanlığı tarafından, Adana Sanayi Odası ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri işbirliğiyle düzenlenen toplantının basına kapalı olarak gerçekleştirileceği bildirilmiştir." denildi.

CİHAN

Yorumlar