Ekoloji ve Olivtech fuarlarına alım heyeti gelecek

İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda 10-13 Nisan 2014 arasında düzenlenecek EKOLOJİ İZMİR-5.

Google Haberlere Abone ol
Ekoloji ve Olivtech fuarlarına alım heyeti gelecek

İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda 10-13 Nisan 2014 arasında düzenlenecek EKOLOJİ İZMİR-5. İzmir Organik Ürünler Fuarı ile OLIVTECH–4. Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı’nda, yurtdışından gelen alım heyetleri katılımcı firmalarla buluşacak. Her iki fuar için İZFAŞ tarafından yapılan alım heyetleri çalışmalarının yanısıra OLIVTECH için de Ekonomi Bakanlığı alım heyeti programı kapsamında özel bir çalışma yapıldı. İZFAŞ tarafından konaklaması karşılanan fuarlara Birleşik Arap Emirlikleri, Filistin, İran, Irak, Mısır, Suudi Arabistan, Ürdün, Yemen ve Yunanistan’dan alım heyetleri gelecek. ABD ve Brezilya’dan OLIVTECH'e gelecek firmalar, EKOLOJİ İZMİR'i de ziyaret edecek.

Ulusal ve uluslararası hedef pazarlarda tanıtım ve alıcı çalışmalarına önem verdiklerini belirten İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, “Öncelikli hedeflerimizden biri, fuarlarımızın yabancı ziyaretçi sayısını her geçen yıl arttırmaktır. Yerli ve yabancı sektörün buluşma noktası haline gelen EKOLOJİ İZMİR ve OLIVTECH’in katılımcılarımıza bol kazanç getirmesini diliyorum.” dedi.

Sergiyle renklenen, panellerle sektöre ışık tutan OLIVTECH ve EKOLOJİ İZMİR, profesyonel ziyaretçi ve son tüketiciye açık. Giriş ücreti 5 lira olarak belirlenen fuar, 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. CİHAN

Yorumlar