EGD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri 1 Haziran'da

İSTANBUL (AA) - Ekonomi Gazetecileri Derneğinin (EGD) VIII. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri 1 Haziran'da sahiplerini bulacak. EGD'den yapılan açıklamaya göre...

Google Haberlere Abone ol
EGD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri 1 Haziran'da

İSTANBUL (AA) - Ekonomi Gazetecileri Derneğinin (EGD) VIII. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri 1 Haziran'da sahiplerini bulacak.

EGD'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda CVK Park Bosphorus Hotel desteğiyle derneğin geleneksel "Yaza Merhaba" etkinliği 1 Haziran'da düzenlenecek. CVK Park Bosphorus Hotel'de gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında VIII. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri de sahiplerine verilecek.

Türkiye'nin dört bir yanından 800'ü aşkın ekonomi gazetecisinin üye olduğu dernek tarafından düzenlenen başarı ödülleri, alanında en iyi olanlar arasından seçilerek, başarının ödüllendirilmesi ve ekonomi haberciliğinin teşviki amacıyla veriliyor.

En iyi haber, söyleşi-röportaj, en iyi araştırma haberi, en iyi köşe yazarı, en iyi ekonomi programı, tasarım-infografik, yerel basın ödülü, jüri özel ödülü, Vodafone Türkiye Özel Ödülü ve Park Bosphorus Hotel Turizm Özel Ödülü olmak üzere 10 dalda verilecek olan ödül, '2015 Mart- 2016 Mart sonu' arasında 1 yıl içinde yayınlanan haberleri baz alacak.

Yorumlar