‘Dünya savunma sanayiinin ihtiyaçlarını karşılayabiliriz’

Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği (SSI) Başkanı Latif Aral Aliş, Türkiye savunma sanayii olarak yazılımdan donanıma, kara, deniz ve hava platformlarından nakliyeye kadar her alanda başarılı olduklarını vurgulayarak, “Dünyanın...

Google Haberlere Abone ol
‘Dünya savunma sanayiinin ihtiyaçlarını karşılayabiliriz’

Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği (SSI) Başkanı Latif Aral Aliş, Türkiye savunma sanayii olarak yazılımdan donanıma, kara, deniz ve hava platformlarından nakliyeye kadar her alanda başarılı olduklarını vurgulayarak, “Dünyanın savunma sanayi ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumdayız.” dedi.

Aliş dünya savunma sektörünü bir araya getiren Paris EUROSATORY 2014 fuarı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Fuara Türkiye’den SSI ve Savunma Havacılık Tanıtım Grubu da katıldı. Aliş, “Türkiye savunma ve havacılık sanayi ürünlerine ilgi artıyor. Artan ilgiyi EUROSATORY’de görüyoruz. Bu durum geldiğimiz yere işaret ediyor.” İfadelerini kullandı.

Paris EUROSATORY 2014’te savunma sanayi ürünleri sergilendi ve yeni ihracat alanları için gerekli faaliyetler yapıldı. 16 – 20 Haziran tarihli fuarda, SSI milli katılımı tertip ederken, Savunma ve Havacılık Tanıtım Grubu da infostand açtı.

Alanında dünyanın en büyük fuarı olan EUROSATORY’de askeri ekipmanlar, üniformalar, silahlar, savunma sanayii ve havacılık teknolojileri alanlarında ürünler tanıtılıyor.

CİHAN

Yorumlar