Dünya devi Türkiye'den tedariki artıracak

- Ideal Standard International Üst Yöneticisi Tuerling: - "Türkiye'ye güvenimizin ifadesi olarak iş hacmimizi artıracağımızı belirten bir anlaşma imzaladık" - Anlaşma kapsamında, Türkiye'de üretilip Avrupa'da satılacak ürün miktarı ilk aşamada yüzde 35 arttırılacak

Google Haberlere Abone ol
Dünya devi Türkiye'den tedariki artıracak

İSTANBUL (AA) - Ideal Standard International Üst Yöneticisi (CEO) Tursten Tuerling, Türkiye'den daha fazla ürün tedarik edeceklerini ve iş hacmini artıracaklarını belirtti.

Şirket açıklamasına göre, 200 yıllık geçmişe sahip ve dünyanın lider banyo ürünleri firmalarından Ideal Standard International, Türkiye'deki ortağı ECE Holding aracılığı ile güven ve destek mesajı verdi. Ideal Standard International'ın Brüksel'deki merkez ofisinde imzalanan anlaşma ile Türkiye'de üretilip Avrupa'da satılacak ürün miktarında ilk aşamada yüzde 35 artış yapılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tuerling, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türkiye'deki darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmelerin, hedeflerini aksatmayacağını vurguladı.

Tuerling, Türkiye'den daha fazla ürün tedarik edeceklerini aktararak, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin üretim gücüne inancımız tam. Yaşanan darbe girişimi sonrasında da Türkiye'ye duyduğumuz inançta hiçbir değişiklik olmadı. Türkiye bizim gibi global markaların yatırım yapması için her dönem en güvenilir liman olmuştur. Yaşanan bu elim olayların Türk ekonomisinin istikrarlı büyümesinin önüne geçemeyeceğini biliyoruz. Türkiye'ye güvenimizin ifadesi olarak, iş hacmimizi artıracağımızı belirten bir anlaşma imzaladık."

Ideal Standard'ın Türkiye'deki ortağı ECE Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ise "Ortağımızın ülkemize ve bize inancı bizi son derece mutlu etti. Bu vahşi darbe planı ve planlayıcısı, vatan haini çeteye karşı cevabımızı üretim ve ihracatımızı artırarak vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

ECE Holding olarak yatırımlarına devam edeceklerinin altını çizen Çenesiz, Ideal Standard ile uluslararası pazarlarda satılmak üzere Türkiye'de üretilen ürün miktarını artırma konusunda anlaştıklarını dile getirdi.

Çenesiz, şu görüşleri de paylaştı:

"Darbe girişiminden bir hafta sonra gelen bu ilave talep, ülkemizin gücünü ortaya koyan en önemli göstergelerden biridir. Üretimde çalışarak ihracat yapmamızı sağlayan tüm vatandaşlarımız, milli mücadelenin önemli fertleridir. İhracatımızın artmasıyla ekonomimiz daha da güçlenecek. Güçlenen Türkiye, her türlü tehlikeye karşı daha dirençli hale gelecek. Her türlü hain plana rağmen durmaksızın çalışan ve üreten firmalar ve bu firmaları ayakta tutan her bir fert, kahramandır."

Yorumlar