Dosso Dossi'den 32 ülkeye "demokrasi" etiketli ürün

- Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eraslan: - "Haziran ayında düzenlediğimiz fuarda sipariş aldığımız 1 milyonun üzerindeki ürünü, 32 ülkede 200 farklı şehre 'Türk halkı darbeye karşı durarak demokrasisine ve ülkesine sahip çıkıyor' etiketiyle göndereceğiz" - "Böylece darbe girişimine karşı tepkimizi ve milletimizin zaferini müşterilerimizle paylaşıp, 32 ülkede Türkiye'nin demokrasi sevdasını haykıracağız"

Google Haberlere Abone ol
Dosso Dossi'den 32 ülkeye "demokrasi" etiketli ürün

İSTANBUL (AA) - Dosso Dossi Fashion Show, haziran ayında düzenlenen fuarda siparişi alınan bir milyondan fazla ürünü, "Türk halkı darbeye karşı durarak demokrasisine ve ülkesine sahip çıkıyor." yazılı etiketlerle 32 ülkeye gönderecek.

Dosso Dossi'den yapılan açıklamaya göre, Şirket, 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek ve şehitlerin anısını yaşatmak için farklı bir uygulamaya imza atmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda haziran ayında düzenlenen fuarda siparişi alınan 1 milyonun üzerindeki ürün, "Türk halkı darbeye karşı durarak demokrasisine ve ülkesine sahip çıkıyor." yazılı etiketlerle 32 farklı ülkeye gönderilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Türkiye'nin 15 Temmuz'da üniformalı teröristlerin hain kalkışmasına sahne olduğunu ifade etti.

Darbe girişimine karşı tek yürek olan milletin, tüm dünyaya örnek bir duruş göstererek bağımsızlığına ve demokrasisine sahip çıktığını belirten Eraslan, şunları kaydetti:

"Dosso Dossi Fashion Show olarak milli iradeye ihanet eden bu hainleri ve destekleyenleri şiddetle kınıyoruz. Mevcut durumun yurt dışındaki alıcıların algısını olumsuz etkilememesi hedefiyle başlatılan çalışmalara destek için biz de elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Avrupa'dan Orta Doğu’ya, Asya'dan Afrika'ya yayılan on binlerce müşterimize Türkiye'nin ortak duygusunu iletmek için kolları sıvadık.

Bu amaçla haziran ayında düzenlediğimiz fuarda sipariş aldığımız 1 milyonun üzerindeki ürünü, 32 ülkede 200 farklı şehre 'Türk halkı darbeye karşı durarak demokrasisine ve ülkesine sahip çıkıyor' etiketiyle göndereceğiz. Böylece darbe girişimine karşı tepkimizi ve milletimizin zaferini müşterilerimizle paylaşıp 32 ülkede Türkiye'nin demokrasi sevdasını haykıracağız."

Yorumlar