Doğtaş'ın 50. yıl hedefi sektör liderliği

Doğtaş Mobilya’nın gelecek hedefleri, yurtiçi ve yurtdışı bayilerinin biraraya geldiği Büyük Buluşma 2013 toplantısında açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Doğtaş'ın 50. yıl hedefi sektör liderliği

Doğtaş Mobilya’nın gelecek hedefleri, yurtiçi ve yurtdışı bayilerinin biraraya geldiği Büyük Buluşma 2013 toplantısında açıklandı. Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, “Mobilya sektöründe 41. yılını kutlayan Doğtaş olarak, 50. yılımızda Türkiye mobilya sektöründe lider marka olmayı hedefliyoruz.” dedi.

41. yıla özel “Gelecek Sizin, Nazar Değmesin” konseptiyle Antalya Belek'te düzenlenen toplantıda konuşan Doğan, Çanakkale'nin Biga ilçesinde doğduklarını ve bugün dünyanın dört bir yanında faaliyet gösterdiklerini söyledi. Doğan, “Uluslararası mobilya markalarıyla rekabet ediyoruz. Bugüne kadar aldığımız birçok ödülle başarımızı tescillemiş durumdayız. 2013 yılında Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında yer aldık. İngiltere’nin en başarılı şirketi seçildik. Sektördeki öncü yaklaşımımızla, yapmayı planladığımız çalışmalarla başarımızı devam ettirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu. Mobilya sektörüyle ilgili bilgiler de veren Davut Doğan, “Türkiye mobilya sektörü, 2013 yılında yaptığı 2 milyar dolarlık ihracatla dünyada 17. sıraya yükseldi. 2023 yılı için hedef, 10 milyar dolarlık ihracat. Doğtaş olarak bizim de 50. yılımız olan 2022’de hedefimiz sektör liderliğidir.” dedi. CİHAN

Yorumlar