Doğtaş Exclusive Londra’da 3. mağazasını açtı

Doğtaş Exclusive Mobilya, Londra’daki üçüncü mağazasını son dönemin gelişen bölgelerinden Stoke Newington Road üzerinde hizmete açtı.

Google Haberlere Abone ol
Doğtaş Exclusive Londra’da 3. mağazasını açtı

Doğtaş Exclusive Mobilya, Londra’daki üçüncü mağazasını son dönemin gelişen bölgelerinden Stoke Newington Road üzerinde hizmete açtı.

Doğtaş Exclusive’nin yeni mağazasının açılış kurdelesını, Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Hackney Belediye Sözcüsü Michael Desmond, Liberal Demokrat Parti Milletvekil Adayı Turhan Özen, Doğan Holding, Doğtaş Exclusive ve Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Açıl Group Direktörü Veyis Açıl birlikte kesti.

İngiltere Distribütörlüğünü Açıl Group’un yürüttüğü mobilye sektörünün lider markası olma yolunda ilerleyen Doğtaş Exclusive Londra’daki 3. Mağazası ile dünyanın farklı ülkelerindeki mağaza sayısını 63’e çıkardı.

Açılışa, mağazanın hizmet vereceği bölgenin bulundurduğu Hackney Belediye Meclis Üyeleri Jonathan McShane, Ferlay Demirci, Doğtaş Exclusive Dış Ticaret Direktörü Erol Çetinkaya ile Doğtaş-Kelebek Grubu’ndan Ogün ve Ozan Doğan ile iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan seçkin davetli gurubu hazır bulundu.

DAVUT DOĞAN: TALEP GELDİKÇE HİZMET SÜRECEK

Doğan Holding, Doğtaş ve Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan açılışta yaptığı konuşmada, İngiliz toplumunun Doğtaş ürünlerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ifade etti. Açıl Grup ile üç yıl içinde üçüncü mağaza ile İngiltere toplumuna hizmet sunmaya devam ettiklerini belirten Doğan, talep oldukça hizmetlerinin süreceğini kaydetti.

BAŞKONSOLOS YORULMAZLAR: TÜRK MARKALARI MEMNUNİYET VERİCİ

Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar da açılışta yaptığı konuşmada, Türk işadamlarının farklı sektörlerdeki yatırım ve girişimlerinin gurur verici olduğunu kaydetti. Londra’nın farklı bölgelerinde açtığı mağazalar nedeniyle Doğtaş Exclusive yöneticilerine teşekkür eden Yorulmazlar, farklı Türk markalarını İngiltere’ye taşıyan Açıl Group yöneticilerini de kutladı.

DESMOND: TÜRKLERİ DAHA ÖNCE SADECE KEBAPÇI DİYE BİLİYORDUK

Açılışta konuşan Hackney Belediye Sözcüsü Michael Desmond, Türkiye kökenli girişimcilerin Hackney’e önemli bir ekonomik katma değer kattığını belirterek, "Biz daha önce Türkleri sadece kebapçı diye biliyorduk ama Türklerin her sektörde başarılı girişimciler olduğunu Doğtaş ve benzeri farklı sektörlerdeki yatırımlarıyla görüyoruz.” dedi.

ŞÜKRÜ AÇIL: HEDEFİMİZ TÜM TÜKETİCİLER

Açıl Group Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Açıl ise yaptığı konuşmada, üç yıl önce Edmonton bölgesinde ilk Doğtaş Exclusive mağazasını açarken, bunu yeni şubelerin takip edeceğini söylediğini hatırlatarak, “Üç yılda Londra’nın farklı bölgelerinde Doğtaş’ın bu üçüncü mağazasını açmış olduk. Her yıl bir mağaza. Bu zincir büyüyecek ve Türkiye’nin kalite ve seçkin ürünleri, İngiliz tüketiciyle buluşacak.” dedi.

Hedeflerinin sadece etnik toplumlar olmadığına dikkat çeken Açıl, “Kalite ve modern tasarımı buluşturan Doğtaş kalitesini tanıyan farklı toplumların gösterdiği ilgi devam ettiği sürece mağaza zincirlerimize yeni halkalar eklenecek.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar