Doğasever ve avcılar Bursa’daki fuarda buluştu

TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından hazırlanan Bursa Doğa, Av 2014, 6. Uluslararası Doğa Sporları, Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık, Alternatif Turizm, Arazi Araçları, Yaz Sporları, Spor Giyim, Karavan ve Kamp Malzemeleri Fuarı...

Google Haberlere Abone ol
Doğasever ve avcılar Bursa’daki fuarda buluştu

TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından hazırlanan Bursa Doğa, Av 2014, 6. Uluslararası Doğa Sporları, Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık, Alternatif Turizm, Arazi Araçları, Yaz Sporları, Spor Giyim, Karavan ve Kamp Malzemeleri Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Av fuarı, Milli Parklar Bölge Müdürlüğü 2. Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Mumcuoğlu ve davetliler ile firma yetkililerinin katılımı ile Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı. Açılışta konuşan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Fuar, av sezonu öncesinde sektör ticaretine büyük katkı sağlıyor. Bu yıl 6. kez kapılarını açan fuar, her yıl olduğu gibi bu yıl da av sezonu başlamadan önce sektördeki yenilikleri, gelişmeleri doğa ve av tutkunlarına gösterecek, ülke avcılığında sektör ticaretini hareketlendirerek avcıların, balıkçıların, doğa sporları tutkunlarının günlük ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeleri topluca sunacak şekilde hazırlandı." dedi.

Bu yılki fuarda daha çok katılımcı beklediklerini anlatan Ersözlü, "Katılımcı firmaların yeni müşterilere ulaşmasını sağlamak amacı ile hazırlanan Bursa Doğa Av Fuarı, düzenlendiği ilk yıldan itibaren artan ziyaretçi sayısı ile dikkat çekmekte olup bu yıl 55 bin sektör temsilcisini ilgililer ile TÜYAP çatısı altında buluşturmayı hedefliyoruz. 100’a yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile hazırlanan fuar, balıkçılık ve av malzemelerinden araç aksesuarlarına, bıçaklardan kamp malzemelerine kadar geniş kapsamı ile Türkiye’nin dört bir yanından gelecek ilgilileri bilinçlendirmeyi, yaban hayatın korunmasına olanak sağlayacak." şeklinde konuştu.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Müdürlüğü 2'nci Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Mumcuoğlu ise Türkiye’nin çeşitliliğin fazla olduğunu belirterek, dünya genelindeki çeşidin yaklaşık yüzde 80'inin Türkiye’de bulunduğunu söyledi. Türkiye’de yaban ve av hayatının sürdürülmesi için çalıştıklarını ifade eden Mumcuoğlu, bu yıl 846 avcının denetlendiğini ve 20'sine ceza kesildiğini ifade etti.

Girişlerin 7,5 TL olduğu Bursa Doğa ve Av Fuarı, 22-24 Mayıs 2014 tarihlerinde 11.00-20.00 saatleri arasında, 25 Mayıs 2014 tarihinde ise 11.00-19.00 saatleri arasında gezilebilecek.

CİHAN

Yorumlar