Divan’ın 3 farklı konsepti Gaziantep’te bir arada faaliyete geçiyor

Divan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, ilk defa aynı yıl içerisinde Divan, Divan Residence ve Divan Suites markalarının Gaziantep’te bir arada faaliyete geçeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Divan’ın 3 farklı konsepti Gaziantep’te bir arada faaliyete geçiyor

Divan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, ilk defa aynı yıl içerisinde Divan, Divan Residence ve Divan Suites markalarının Gaziantep’te bir arada faaliyete geçeceğini söyledi.

Düzenlediği basın toplantısıyla Divan Projesi hakkında bilgi veren Uluçer, grup bünyesinde, ikisi yurt dışında olmak üzere 12 otelin bulunduğunu aktardı. Uluçer, "İstanbul, Ankara, Bursa, Tekirdağ, Muğla ve Gaziantep’in ardından yurt dışında Erbil ve Bakü’deki otelleri ile konaklama sektörüne kalite ve lüks kavramına yeni bir tanım getiren Divan Otelleri, Divan Grubu’nun lokomotifi konumundadır." dedi.

Divan markasının Türkiye’nin ilk zincir oteli olduğunu anımsatan Uluçer, "Kurulduğundan beri otel, restoran, fırın, çikolata ve lokum üretimi gibi alanlarda adım adım büyüyen Divan Grubu olarak gelecek vizyonumuzda lokal bir zincir olmaktan öte 57 yıllık tecrübemizi daha farklı bir platforma taşıyarak otelcilik, rezidans işletmeciliği, yiyecek-içecek, çikolata, catering, pastacılık gibi hizmet verdiğimiz her alanda uluslararası bir marka olmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda oteller için Divan Suites ve Divan Expreslerde, Türkiye’nin gelişmiş ve gelişmekte olan şehirlerine ek olarak dünyanın önemli başkentlerinde de hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Divan Grubu’nun rezidans işletmeciliğinde atılım içerisinde olduğunu belirtmemizde yarar görüyorum. Divan’ın Gaziantep ve İstanbul’da 3 rezidans projesi bulunmaktadır." diye konuştu.

İpek Yolu üzerinde bulunan Divan Gaziantep’in de tarihi geleneği konuklarına şık ve otantik bir deneyim yaşatarak sürdürdüğünü anlatan Uluçer, "Eski şehir merkezine 4 kilometre, havaalanına 25 kilometre uzaklıkta bulunan otelimiz 12 katlı olup, içerisinde 125 oda, 48 rezidans yer almakta, 6 ayrı toplantı salonu da bulunmaktadır. Otel konsept olarak sadece üstün kaliteli hizmet sunmakla kalmayıp aynı zamanda uzun süreli konaklamalar ile iş seyahati sırasında her türlü ihtiyacın karşılanmasına yönelik, ev rahatlığı ve konforunu oluşturma anlayışıyla tasarlanmıştır." ifadelerini kullandı.

Divan Gaziantep’in 650 kişi kapasiteli 722 metrekarelik kolonsuz balo salonu ve üstün teknoloji ile donatılmış bin 190 metrekarelik alana yayılan toplantı odasına sahip olduğunu kaydeden Uluçer, şunları söyledi: “Divan Gaziantep, 50 ile 722 metrekare arasında değişen 6 farklı toplantı odasıyla ekonominin büyüyen şehri Gaziantep’in iş oteli ihtiyacını karşılayacak. Toplantı odalarında barkovizyon, perde, DVD ve VCD Player, LCD TV, Flipchart, tam donanımlı ses ve ışık sistemleri bulunuyor. Yüksek hızda internet erişimi ve profesyonel teknik destek ekibi de sunulan hizmetler arasında yer alıyor."

Divan için Gaziantep’in ayrı bir özelliğinin daha bulunduğuna dikkat çeken Uluçer, sözlerini şöyle tamamladı: "Gaziantep’in özelliği, ilk defa aynı yıl içerisinde Divan Gaziantep, Divan Residence Gaziantep ve Divan Suites Gaziantep markalarının bir arada faaliyete geçecek olmasıdır."
CİHAN

Yorumlar