Disney Collection ürünleri TeknoSA'da yüzde 25 indirimli

İSTANBUL (AA) - Disney Collection ürünleriyle Disney'in hikaye ve karakterlerini çocuklar ve aileleri ile buluşturan TeknoSA, Disney markasının sembolü...

Google Haberlere Abone ol
Disney Collection ürünleri TeknoSA'da yüzde 25 indirimli

İSTANBUL (AA) - Disney Collection ürünleriyle Disney'in hikaye ve karakterlerini çocuklar ve aileleri ile buluşturan TeknoSA, Disney markasının sembolü Mickey'nin 18 Kasım'daki doğum gününe özel yüzde 25 indirim kampanyası düzenliyor.

Şirket açıklamasına göre, TeknoSA, Mickey'nin doğum gününü özel kampanyalar ve etkinliklerle kutluyor. Mickey'nin 18 Kasım'da kutlanacak doğum gününe özel olarak 12-27 Kasım tarihleri arasında oyuncaktan kıyafete, aksesuardan kırtasiyeye, kostümden ayakkabıya tüm Disney Collection ürünlerinde yüzde 25 indirim fırsatı sunulacak.

Mickey ve Arkadaşları, Disney Prenses Karlar Ülkesi, Disney/Pixar Arabalar, Kayıp Balık Dori Miles Yarının Ötesinde, Prenses Sofia, Aslan Koruyucular ve Oyuncak Hikayesi gibi Disney hikaye ve karakterlerinin ürünleri 31 ilde 70 TeknoSA mağazasında çocuklar ve ailelerini bekliyor.

Mickey'nin doğum günü şerefine İstanbul Cevahir AVM'deki TeknoSA mağazasında çocuklar ve ailelerinin davetli olduğu, yaratıcılığı geliştirici atölye çalışmalarının ve oyunların yer aldığı özel bir etkinlik düzenlenecek. 19 Kasım'da da Türkiye’nin dört bir yanında Disney Collection ürünleri olan TeknoSA mağazalarında kutlamalar devam edecek.

Yorumlar