‘Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri’ başlıyor

Ekonomi Bakanlığı koordinesinde ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) organizesinde Malatya, Adıyaman, Kilis ve Gaziantep’te ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri’ düzenlenecek.Seminerin dört ayrı ilde gerçekleştirileceğini...

Google Haberlere Abone ol
‘Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri’ başlıyor

Ekonomi Bakanlığı koordinesinde ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) organizesinde Malatya, Adıyaman, Kilis ve Gaziantep’te ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri’ düzenlenecek.

Seminerin dört ayrı ilde gerçekleştirileceğini ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, yapılacak ihracatla ilgili olumsuzluklar yaşanmaması için mutlaka bu seminerlerin yakından takip edilmesi gerektiğini ifade etti. Çıkmaz, yaptığı açıklamada, “Söz konusu seminerler, ‘İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları’, ‘Dâhilde ve Hariçte İşleme Rejimleri’, ‘İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim’, ‘Ülke Masaları, Pazar Araştırması- Hindistan Pazarına İhraç İmkânları’ konularını kapsıyor.” dedi.

Program kapsamında, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Şevket Yurt,’ İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları -Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi’ konusunda bilgilendirmelerde bulunacak. Söz konusu seminerler 5 Mayıs’ta Malatya, 6 Mayıs’ta Adıyaman, 7 Mayıs’ta Kilis ve son olarak 8 Mayıs’ta Gaziantep’te gerçekleştirilecek.

CİHAN

Yorumlar