Dijital pazarlamadaki son gelişmeler masaya yatırıldı

İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu etkinliklerinin üçüncüsü İzmir’de düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Dijital pazarlamadaki son gelişmeler masaya yatırıldı

İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu etkinliklerinin üçüncüsü İzmir’de düzenlendi. Zirvede, dijital yaşamın müşteriler üzerindeki etkilerinden teknolojik trendlere, internete bağlı olarak gelişen yeni iş yapış biçimlerinden geleceğin markalarına kadar interaktif pazarlamaya dair bütün konular ele alındı. Türk Telekom’un, dijital dönüşümün sunduğu avantajların Anadolu’daki şirketlere aktarılmasını desteklemek amacıyla ana sponsorluğunu üstlendiği İPZ Anadolu, yepyeni markalarla buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacıyı aynı çatı altında buluşturan ve bu yıl ilki Gaziantep’te düzenlenen İPZ Anadolu etkinliklerinin üçüncü durağı İzmir oldu. Swissotel Büyük Efes’te düzenlenen ve gün boyu devam eden etkinlikte dijital pazarlama konusunda yaşanan son gelişmeler masaya yatırılırken uzman konuşmacılar, ticareti kökten değiştiren yeni teknolojiler ve geleceğin iş modelleri hakkında güncel bilgi ve ipuçları aktardı.

MMI Türkiye Başkanı ve Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu’nun, "İzmir Şehir ve Profil Araştırması" başlıklı konuşmasıyla başlayan etkinlikte Türk Telekom Batı-I Bölge Müdürü Yücel Yaşar, araştırmalarla ilgili bilgi aktardı. Yaşar, Türk Telekom olarak dijital dünyanın en yeni imkanlarını ve halkın ihtiyaç duyduğu iletişim hizmetlerini Türkiye’nin dört bir köşesinde en iyi şekilde sunmak için çalıştıklarını ve bu doğrultuda İPZ Anadolu etkinliklerine ana sponsor olarak destek verdiklerini söyledi. Yaşar, “Türk Telekom olarak kendimizi, kurumsal müşterilerimizin teknoloji ortağı olarak konumlandırıyoruz. İPZ’nin, bölgemizdeki KOBİ’ler başta olmak üzere tüm işletmelere değer katacağına, interaktif pazarlama alanındaki fırsatların Anadolu’da doğru bir şekilde anlatılmasının da ülkemizin ekonomik kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek ise dijital dönüşümü ve bu sürecin getirdiği avantaj ve fırsatları anlatırken bu alanda Türk Telekom’un kurumsal müşterilerine sunduğu yenilikçi çözüm ve servisler hakkında da bilgi verdi. İnteraktif pazarlama alanındaki gelişmelerin ve en yeni trendlerin, e-ticaretten reklamcılık ve dijital yayıncılığa kadar bütün ayrıntılarıyla ele alındığı etkinliğe, İzmir ve çevresinde faaliyet gösteren şirketler büyük ilgi gösterdi. Cüneyt Devrim, Arzu Küfündür, Hakan Bayülgen, Tunç Günbey, Esin İmer ve Atıf Ünaldı gibi konularında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı zirvede “Geleceğin büyük markaları internetten doğacak”, “Pazarlamanın yapı taşları”, “Yeni Gerçek: Dijitalleşme”, “İnternetle hayatımıza giren yeni iş yapış biçimleri”,“İnternette hem marka imajına hem de satış araştırmaya yönelik kampanyalar nasıl yapılır?” ve“Lokasyonbazlı sosyal medya uygulamaları” gibi başlıklar ele alındı. CİHAN

Yorumlar