DenizBank ve ComPay arasında iş birliği

DenizBank'ın mobil cüzdanı fastPay ile ComPay arasında iş birliği

Google Haberlere Abone ol
DenizBank ve ComPay arasında iş birliği
DenizBank'ın yenilikçi mobil cüzdan uygulaması fastPay ve internet bankacılığı kanalları üzerinden ödeme platformu sunan ComPay arasında iş birliğine gidildi.

Banka açıklamasına göre, DenizBank'ın hayata geçirdiği fastPay uygulaması ve internet bankacılığı kanalları üzerinden ödeme imkanı sunan ComPay iş birliği sayesinde online ödeme konusunda önemli fırsatlar sunuluyor. Yapılan anlaşma kapsamında 1,2 milyonu aşkın fastPay kullanıcısı online alışverişlerinde ComPay üzerinden güvenli olarak ödeme yapabilecek.

fastPay kullanıcıları ComPay ile ödeme seçeneği sunan online alışveriş sitelerinde önce ComPay'i, sonra da fastPay'i seçerek fastPay sistemine bağlanıyor. Ödeme fastPay'a tanımlı tüm banka kartları ile tek tıkla, her ödeme esnasında yeniden kart bilgilerini girmeye gerek kalmadan gerçekleştiriliyor. Sunduğu müşteri odaklı cüzdan uygulaması ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran fastPay, aynı zamanda güvenli bir ödeme süreci sağlarken müşterilerinin rahat bir şekilde alışveriş yapmalarına olanak veriyor.

DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılar da fastPay ile ödeme yapabiliyor, halihazırda fastPay'i olmayan kullanıcılar ise kısa sürede fastPay'e üye olabiliyor.

"Hız kesmeden yenilikçi çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, fastPay'in tüm kullanıcılar için avantajlar sunduğunu dile getirdi. Çelik, şunları kaydetti:

"DenizBank, inovasyona dayalı ve kullanıcı memnuniyeti odaklı bakış açısıyla dijital dünyada ilklere imza atan bir banka. Bu anlamda, online ödeme alanında da daima ilkleri hedefliyoruz. ComPay ile yaptığımız anlaşma ile sayıları 1,2 milyonu aşan fastPay kullanıcıları ComPay ile ödeme seçeneği bulunan online alışveriş sitelerinde alışverişlerini güvenli bir şekilde yapabiliyor.
Söz konusu anlaşmadan büyük memnuniyet duyuyoruz. fastPay ile kullanıcılarımıza sağladığımız avantajların yanı sıra uluslararası alanda kazandığımız itibarlı ödüller DenizBank ailesi olarak bize gurur veriyor. Bu başarıları sürdürmek adına çıktığımız yolda hız kesmeden yenilikçi çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

ComPay kurucu ortaklarından İrfan Aslan ise iş birliğinden mutluluk duyduklarını belirterek, hem ComPay üzerinden ödeme yapabilecek kullanıcı sayılarını yükselttiklerini hem de fastPay'e tanımlı tüm banka kredi kartlarından ödeme seçeneği sunmaya başlayarak ürün çeşitliliklerini artırdıklarını ifade etti.

Yorumlar