Deniz taşımacılığı yapan firmalar Bursa'da buluştu

Kabotaj hattında tarifeli araç taşımacılığı yapan firmalar, 2013 yılı değerlendirme toplantılarının ikincisini, BUDO’nun evsahipliğinde Bursa’da yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Deniz taşımacılığı yapan firmalar Bursa'da buluştu

Kabotaj hattında tarifeli araç taşımacılığı yapan firmalar, 2013 yılı değerlendirme toplantılarının ikincisini, BUDO’nun evsahipliğinde Bursa’da yaptı. Deniz Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Azman başkanlığındaki toplantıya İstanbul, Çanakkale, Erdek ve Bodrum’dan gelen işletmecilerle Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü yöneticileri katıldı. 2013 ile önceki yılların taşıma istatistiklerinin mukayeseli olarak incelenmesi, problem ve fırsatların tespit edilmesiyle ilgili konuların ele alındığı toplantının sonunda, sektörün sıkıntılarına getirilecek çözüm önerileriyle ilgili bir dizi karar alındı.

Açılış konuşmasını yapan Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, "Karada raylı sistemlerden lastik tekerlekli araçlara kadar uzanan hizmetlerimize, bu yıl da deniz otobüsü ve deniz uçağı işletmeciliğini kattık. Bursa ile İstanbul’u yakınlaştırarak, hem ülke ekonomisine hem de Bursamız'a hizmeti ilke edindik." dedi. Genel Müdür Yardımcısı Azman ise Bursa’da ilk defa düzenlenen toplantının verimli geçtiğini dile getirdi. CİHAN

Yorumlar