Demir İnşaat, "Bayim Olur Musun Fuarı"na katılıyor

İSTANBUL (AA) - Demir İnşaat, 13-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda 3 projesiyle yerini alıyor....

Google Haberlere Abone ol
Demir İnşaat, "Bayim Olur Musun Fuarı"na katılıyor

İSTANBUL (AA) - Demir İnşaat, 13-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda 3 projesiyle yerini alıyor.

Demir İnşaat açıklamasına göre, Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nın 14'üncüsü bu yıl 13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Demir İnşaat, çok sayıda yatırımcıyı ve girişimciyi ağırlayacak olan fuarda Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinin ticari alanlarını yatırımcılar ve girişimcilerle buluşturacak.

Demir Romance projesinde 776 konut, 28 villa ve 60 adet ticari birim yer alıyor. Toplam 5 blokta Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış 379 konut ve 29 ticari ünite ve bir otel projesinden oluşan Demir La Vida ise 42 bin metrekareyi aşan arsa üzerinde 110 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede, 62 bin 410 metrekare satılabilir konut alanı, 19 bin 500 metrekare satılabilir ticari alan bulunuyor.

Ayışığı Butik projesinde de toplam 14 bin metrekare inşaat alanında yükselen 108 rezidans konut ve 15 adet ticari alandan oluşuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, şunları kaydetti:

"Fuara katılarak yerli-yabancı yatırımcılar ve girişimcilerle buluşacağız. Türkiye'nin önemli fuarlarından biri olan Bayim Olur musun? fuarı her geçen yıl önemini artırıyor. Yerli ve yabancı yatırımcının yanı sıra girişimciler de fuarda yer alıyor. Demir İnşaat olarak bu fuardaki büyük fırsatı gördük ve ticari alan yatırımcısına ulaşmak için yerimizi aldık. Şu an fuarda yer alan inşaat firması olarak, hem markalara hem de yatırımcılara Beylikdüzü'nün en güzel lokasyonundaki ticari alanlarımızı sunacağız."

Yorumlar