Damat Tween, 2014 yılında yüzde 25 büyüme hedefliyor

Damat Tween markasıyla hızla büyüyen Orka Holding, 10 yeni mağaza açacak. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, 2013 yılını yüzde 23 büyüme ile kapattıklarını belirterek, “Bugün ulaştığımız noktada 170 yurt içi, 50 yurt dışı ve 2 internet mağazamız.

Google Haberlere Abone ol
Damat Tween, 2014 yılında yüzde 25 büyüme hedefliyor

Damat Tween markasıyla hızla büyüyen Orka Holding, 10 yeni mağaza açacak. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, 2013 yılını yüzde 23 büyüme ile kapattıklarını belirterek, “Bugün ulaştığımız noktada 170 yurt içi, 50 yurt dışı ve 2 internet mağazamız olmak üzere toplam 222 mağazaya ulaşmış durumdayız. 2014 yılında yüzde 25 büyüme hedefliyoruz. En önem verdiğimiz pazarlardan biri Rusya. 10 yeni mağaza açılışı için start verdik.” dedi.

Türkiye perakende sektöründe mağazalaşarak büyüyen Orka Holding, 2013 sonu itibari ile Ege Bölgesi genelinde mağaza sayısını artırarak hızla büyümeye devam ediyor. İzmir Alsancak Damat Tween mağazasında, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve eşi Ahu Orakçıoğlu, Orka Holding Genel Koordinatörü Osman Arar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen özel davette cemiyet, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerini bir araya getirdi. Orka Holding Genel Koordinatörü Osman Arar, tasarım ve kumaş kalitesinde inovasyona önem verdiklerini belirterek özel fit kalıplar ve yenilikçi kumaş üzerine yoğunlaştıklarını vurguladı. Arar, “İzmir’in çok özel, kaliteye, kalıba, dikişe önem veren bir müşteriportföyü var ve biz her fırsatta müşterilerimizi memnun etmek için yenilikçi koleksiyonlar tasarlıyoruz, özel projeler geliştiriyoruz.” dedi.
CİHAN

Yorumlar