Cumhurbaşkanlığı'ndan Ekonomi Brifingi Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapılan ekonomi birfinginin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan izahat geldi. Açıklamada, 'Ekonomide güven ve istikrar muhafaza edilmeli' denildi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanlığı'ndan Ekonomi Brifingi Açıklaması

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği brifingle ilgili Cumhurbaşkanlığı'ndan izahat geldi. Yapılan izahatda, 'Türkiye'de ekonominin temelleri son derece sağlam. Ekonomide itimat ve istikrar muhafaza edilmeli. Brifingte getiri ve üretime yönelik hassasiyetler üstünde duruldu.' denildi.

'HASSASİYETLER ÜZERİNDE DURULDU'

Cumhurbaşkanlığından, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Babacan ve Başçı ile görüşmesinde, Türkiye'de ekonominin temellerinin son derece sağlam bulunduğu işaret edildiği, diri ve dengeli gelişme hedefleri doğrultusunda uygulanmakta bulunan politikalar ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın getiri ve üretime yönelik hassasiyetleri üstünde durulduğu' söylendi.

SÜREÇ YAKINDAN İZLENİYOR

Cumhurbaşkanlığı'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Babacan ve Başçı ile görüşmesinde, Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda var itimat ve istikrar ortamının titizlikle muhafaza edilmesi gerektiğinin altı çizilerek, bütün ekonomik birimler tarafından, sürecin yakından izlendiği, lüzumlu tedbirlerin alınmakta bulunduğu anlatım edildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar