Cumhurbaşkanı Ziraat Katılım bankasının açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu alanında bir ilk olan Ziraat Katılım Bankası'nın ilk şubesinin açılışını yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Ziraat Katılım bankasının açılışını yaptı
Ziraat Bankası Katılım Şubesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "bugün bizi Mursi'nin akıbetiyle tehdit eden gazete geçen yıl da Ziraat Bankası Amerika şubesini itibarsız hale getirmeye çalışıyordu" diyerek Doğan Medyasına yüklendi.
Ziraat Bankası 152 yıllık yaşıyla son dönem Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarına şahitlik etmiş bir kurumumuzdur.
"ZİRAAT BANKASI KARA GÜN DOSTUDUR"
Ziraat Bankası karagün dostudur. Bugün Ziraat Bankası sadece bir banka değil bir çiftçi dostudur.Ziraat Bankası ile birlikte diğer kamu bankalarımızda kuruluş amaçlarına uygun bir şekilde çalışmalarını yürütüyor ve gurur kaynağımız oluyor.
"ZİRAAT BANKASI CİDDİ KAR EDEN BİR BANKA HALİNE GELDİ"
12 yıl öncesinin Türkiye'si adeta Ziraat Bankası'nın kuruluş yıllarının Türkiye'si gibiydi. 12 yıl önce bankalar çiftçiye çok yüksek faizli krediler veriyordu. 2002'de Ziraat Bankası'nın görev zararı 12 milyar liraydı. Böyle bir Ziraat Bankası'nı devraldık. Buna rağmen görev zararından kurtulmak diye birşey yok. 16 milyar lira görev zararı ile devraldığımız Ziraat Bankası çok ciddi kar eden bir banka haline geldi.
"ÇİFTÇİYE YÜZDE 59 FAİZ ORANIYLA KREDİ VERİLİYORDU"
12 yıl önce çiftçiye yüzde 59 faiz oranıyla kredi veriliyordu. Şuanda yüzde 0 ile 8 arasında bir faiz oranıyla kredi veriliyor. Bankamız Anadolu ve Trakya'nın her köşesinde geniş bir coğrafyada Türkiye'nin yüzü ve gücü olarak faaliyet gösteriyor. Türkiye'deki huzur, güven ve istikrar ortamı vatandaşlarımızın gelecek umutlarını yükseltmiştir.
Bu ülkede yüksek faizden rant elde eden tefeciler var, bunlar Türkiye'deki güven ve istikrar ortamından rahatsız oldular.Yeni Türkiye halkımızın umudu olurken bazılarının da kabusu haline geldi. 
"ESKİ TÜRKİYE ARTIKLARININ SALDIRILARINA RAĞMEN..."
Paralel ihanet çetesinin 17 Aralık darbe sürecinde hedef aldığı yerlerden biri de kamu bankalarıydı. Bugün bizi Mursi'nin akıbetiyle tehdit eden gazete geçen yıl da Ziraat Bankası Amerika şubesini itibarsız hale getirmeye çalışıyordu. Gaflet veya gafleti tembihle çözebilirsiniz ancak ihanetin ilacı yoktur. Bunlar acınası hale geldiler. Milletimiz bunların yalanlarına inanmıyor. Milletimiz Ziraat Bankası gibi kurumlarımıza sahip çıktı. Eski Türkiye artıklarının saldırılarına rağmen Ziraat Bankamız kararlılıkla büyüyor.

Yorumlar