Çocukları etkinliklerle, okurları yazarlarla buluşturdu

NT, Okur-Yazar Buluşmaları ile ünlü kalemleri okurlarıyla bir araya getirdi; çocuklar için pek çok etkinlik yaptı.Trabzon’dan Mardin’e İstanbul’dan Antalya’ya birçok ilde düzenlenen buluşmalarda yazarlar kitaplarını imzaladı ve okurlarıyla...

Google Haberlere Abone ol
Çocukları etkinliklerle, okurları yazarlarla buluşturdu

NT, Okur-Yazar Buluşmaları ile ünlü kalemleri okurlarıyla bir araya getirdi; çocuklar için pek çok etkinlik yaptı.

Trabzon’dan Mardin’e İstanbul’dan Antalya’ya birçok ilde düzenlenen buluşmalarda yazarlar kitaplarını imzaladı ve okurlarıyla sohbet etti. Çocuk şenliklerinde aileler ve çocukları keyifli vakit geçirebilme imkânı elde etti. NT, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde 50 imza ve söyleşi günü, 20 çocuk şenliği tertip etti.

Okur-Yazar Buluşmaları ve Çocuk Şenlikleriyle kültürel etkinlikleri Türkiye’nin her noktasına taşıdıklarını ifade eden NT Genel Müdürü Murat Kara şunları belirtti:

“Okur-Yazar Buluşmaları özellikle Anadolu’daki kültürel canlılığı sağlamak için önem verdiğimiz bir proje. Farklı illerdeki imza ve sohbet günlerine gösterilen ilgi projenin genişleyerek devam etmesi konusunda bize cesaret veriyor. NT’nin yaygın mağaza ağı sayesinde her yaştan okuru yazarlarla buluşturmamız mümkün oluyor. Çocuk şenliklerimizle aileler NT’lerdeki güzel atmosferde zamanlarını çocuklarıyla beraber geçirebiliyorlar. Çocukların aileleriyle birlikte hem eğlendikleri hem de yeni kazanımlar elde ettikleri bu etkinlerimizi yeni eğitim-öğretim yılında da sürdüreceğiz. Değerli yazarlarımıza, onlara ilgilerini eksik etmeyen NT ziyaretçilerimize ve etkinliklerimize destek veren iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz.”

CİHAN

Yorumlar