CATEF-2014 Su Teknolojileri Fuarı'na büyük ilgi

Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de düzenlenen CATEF-2014 2. Uluslararası Hazar Su Teknolojileri Fuarı'na katılan firmalar yoğun ilgiden memnun kaldı.

Google Haberlere Abone ol
CATEF-2014 Su Teknolojileri Fuarı'na büyük ilgi

Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de düzenlenen CATEF-2014 2. Uluslararası Hazar Su Teknolojileri Fuarı'na katılan firmalar yoğun ilgiden memnun kaldı. Fuarda ayrıca 90'ın üzerinde akademisyenin sunum yaptığı bir de konferans düzenlendi. Konferansta hayat için en önemli kaynaklardan biri olarak kabul edilen su ile ilgili yeni teknolojiler konularında oturumlar düzenlendi.
Fuara; Avusturya, Almanya, ABD, Kanada, Türkiye, İsrail, Rusya, Fransa, Macaristan, Danimarka, İsviçre ve İtalya gibi sektörde söz sahibi ülkelerle birlikte yerli firmalarda iştirak etti. Uluslararası Su Kaynakları Birliğinin(IWRA) de destek verdiği fuarda su kaynaklarının verimli kullanımına ilişkin su teçhizatları, atık su ve arıtma sistemlerinin sergilendiği stantlar ilgi odağı oldu.

Fuara Türkiye'den katılan Erkon Döküm yetkilisi Ramazan Erkuş, Cihan Haber Ajansı'na(Cihan) yaptığı açıklamada firma olarak söz konusu fuara ikinci kez katıldıklarını ve her iki fuarda da gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını bildirdi. Erkuş ''Azerbaycan'ın alt yapısını oluşturmak için buradayız. Kaliteli mallarımızla ülkeye katma değer sağlayacağımızı düşünüyoruz.''dedi. Gauss Elektrik satış sorumlusu Şakir Köse de CATEF-2014 fuarının firmalarını tanıtma adına çok iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Dikkaya Su Kontrol Sistemleri İhracat Müdürü Özgür Dikkaya da Azerbaycan'da alt yapı adına yapılan işlerle ilgili bilgi aldıklarını ifade ederek, üretimini yaptıkları mallara ihtiyaç duyuluyor, olmasından dolayı ileriye ümitle baktıklarını ifade etti.
Hafta sonu sona erecek olan CATEF-2014 Fuarı'nda 24 ülkeden 80'e yakın firma su teknolojileri, atık suların güvenli olarak taşınması ve arıtma ile ilgili ürünlerini sergiliyorlar.



CİHAN

Yorumlar